• Nuevo
Vodiye Clothespins Spălătorie Clipsuri 40PCS, Durabile din Oțel Inoxidabil Ace Haine, Multi-Scop Haine Cuie din Sârmă de Oțel Clipuri pentru Exterior Rufe Poze Bucătărie Acasă Office (40pcs, 2,36 inci)

Vodiye Clothespins Spălătorie Clipsuri 40PCS, Durabile din Oțel Inoxidabil Ace Haine, Multi-Scop Haine Cuie din Sârmă de Oțel Clipuri

clasificat:
RON 11.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Rezistente Față de Vânturile Puternice】Nostru clothespins realiza monobloc prin turnare din oțel inoxidabil de înaltă calitate spirale, care pot avea o aderență puternică.Ele sunt foarte robuste și îmbrăcăminte ace poate deține într-adevăr grele elemente, cum ar fi cuverturi, pături groase, umede și covorașe de baie etc într-un vânturi foarte puternice. 【Ferm și Durabil】Noastre grele haine pinii sunt rezistente la coroziune și pliere, și ușor de curățat.Sârma de oțel agrafe nu va fi ușor răsucite sau dedurizată ca de plastic ace haine sau du-te mucegăite cu ușurință astfel de haine din lemn pini.Puteți folosi agrafe metalice pentru o lungă perioadă de timp pentru a avea bani bine cheltuiți. 【Multi-Scop】hainele Noastre pinii sunt un bun ajutor pentru depozitare in casa de locuit.Acestea pot funcționa ca rufele de pe sfoară, clipsuri, snack sac, sac de cereale, fotografie pin, ciorap pin și învălui pin.Vei fi uimit de cele mai multe funcții de hainele noastre pini la domiciliu, la birou sau în aer liber. 【Dimensiune adecvată】Nostru din sârmă de oțel clipuri sunt 2.36 inch, deschidere maximă de 0,5 inci.Puteți folosi hainele noastre cuie în viața de zi cu zi, cum ar fi prindere haine, gustare de depozitare, documente, etc, care pot preveni lucruri de a fi murdar și dezordonat, Acestea sunt o alegere perfecta pentru tine. 【Serviciul nostru】100% satisfacție a clienților cu producătorii care furnizează garanția pe viață.Dacă orice probleme cu produsele noastre, contactați-ne și vom fi foarte fericit pentru a rezolva problemele tale.Dimensiune : 40pcs, 2,36 inci.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!