• Nuevo
Bumbac, Cârpe de Vase Terry fel de Mâncare Zdrențe, Absorbant de Bucătărie, Prosoape, Uscare Rapida Bucătărie Lavete, Prosoape de Mână - Mare pentru uz Casnic pentru Gătit sau de Curățare, 6 Pack, 12 x 12 Cm (Gri deschis)

Bumbac, Cârpe de Vase Terry fel de Mâncare Zdrențe, Absorbant de Bucătărie, Prosoape, Uscare Rapida Bucătărie Lavete, Prosoape

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Bumbac,terry. 100% ermetic-țesături de bumbac, cârpe de vase.Fiecare măsurare 12" x 12" de potrivit ca un fel de mancare prosoape, prosoape de ceai, cârpe de vase, cârpe de vase, bucătărie, prosoape și prosoape de mână!.Aceste vase ragsls sunt mici scame și super-absorbant.Ei încă mai moale, mai respirabil și uscare rapida.Ele sunt o alternativă ecologică la prosoape de hârtie.Aceste prosoape sunt, de asemenea, extra moale, moale, astfel încât acestea nu va zgâria delicate vase, farfurii și tigăi.Perfect pentru a aborda toate de uscare, ștergerea și curățarea bucătărie sarcini.Set de 6 lavete disponibile într-o varietate de culori pentru a coordona cu orice bucatarie decor.Terry bumbac este de lungă durată și durabile pentru mai multe spălări.În scopul de a minimiza contracție, te rog, se spală la mașină, cu apă rece, punct de ciclu și uscat rufe, la foc mic; nu înălbitor sau rula cârpe printr-un uscător fierbinte.Culoare : Gri deschis | Numărul de Articole : 6.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!