• Nuevo
TEKFUN Jucării pentru copii Fete de Varsta 3-9, Copii Jucării de Învățare LCD Scris Comprimate De 8.5 Inch, Desen Doodle Bord Desen Pad pentru Copii, Homeschool Cadou pentru Ziua de naștere 3 4 5 6 7 Fete Băieți (Galben)

TEKFUN Jucării pentru copii Fete de Varsta 3-9, Copii Jucării de Învățare LCD Scris Comprimate De 8.5 Inch, Desen Doodle Bord Desen

clasificat:
RON 199.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????CADOU UNIC JUCARII - LCD scris comprimat este cel mai bun cadou pentru copii ziua de nastere, ziua Recunoștinței, de Crăciun, și orice ocazie.Fiecare designer ar trebui să aibă unul!Acesta poate fi folosit ca o tabla de desen, notepad, memo board, birou tabla de scris, grafic sida, scris pad, și așa mai departe.Este un învățământ adecvate jucărie de învățare pentru copii mici.Un bun educaționale cadou jucărie pentru 3 4 5 6 7 ani, fete și băieți. ????UNIC DESIGN DRĂGUȚ - singurul exclusiv balena forma scris comprimat, care nu l-ai cunoscut.TEKFUN tăbliță de scris adoptă unic LCD tehnologia sensibil la presiune, cu 50% mai actualizat ecranul impresionează culori.Culorile curcubeului vor fi afișate mai clar în lumină puternică și oferă o vizibilitate mai bună pentru copii mici desene. ????CONFORT de CĂLĂTORIE - activități Educaționale pentru copii sunt solutia perfecta pentru plimbari lungi cu masina, plimbari de avion și de călătorie.Durabil gât curea pentru transport ușor oriunde merg copiii, indiferent în aer liber sau activități de interior.LCD desen tableta este radiatii liber și ochi protejate.NICI o LUMINĂ ALBASTRĂ sau orbire afecta ochii copiilor.Este 100% sigur și sănătos pentru copil mult timp de utilizare. ????STYLUS-ul NU va PIERDE - stiloul de scris, tableta poate fi atașat în stilou slot, ceea ce înseamnă că nu mai pierde stylus oriunde copii mici merge.Cu de înaltă calitate de plastic PC-ul de construcție, tăbliță de scris este BPA - free cu balena forma margini rotunjite, și non sharped vârful pen-ului preveni copilul tau de la accidente potențiale. ????MEDIULUI - Spune la revedere de la tradiționale de desen prin utilizarea LCD tăbliță de scris, care economisește bani și hârtie.Este reutilizabil cu butonul erase și pot fi refolosite de cel puțin 100.000 de ori.Un buton cu funcție de blocare poate proteja munca ta de a scoate accidental.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!