• Nuevo
Tatuaj Ruj Tampon de Bumbac 20buc, Durabil, rezistent la apa, Non-Stick Femeile Ruj de Lungă Durată Luciu de Buze de Unică folosință Portabil Lip Stain Tentă (Nud)

Tatuaj Ruj Tampon de Bumbac 20buc, Durabil, rezistent la apa, Non-Stick Femeile Ruj de Lungă Durată Luciu de Buze de Unică folosință

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

[De lungă Durată și rezistent la apa de Ruj] : include Vitamina E, ceara de albine, ulei vegetal și alte ingrediente naturale.Ceară de albine naturală poate fi blocat în apă și se menține o umiditate de lungă durată.Rujul este un impermeabil de lungă durată matte lip stain .Non-stick de cupa, nici o decolorare. [Inovare de produs] : tatuaj ruj tampon de bumbac în caz de țigară este o descoperire de design.Femeile pot, de asemenea, transporta caz ca bărbații.Greutate produs : 25g, cantitatea de produs : conțin 20buc tampon de bumbac rujuri, puteți face machiaj oriunde. [Mai multe Culori Ruj] : Patru culori diferite de rosu, trandafir roșu, roz, nude, potrivite pentru diferite ocazii, diferite culori poate fi schimbat în fiecare zi, și în fiecare zi are un temperament diferit.Potrivit pentru întâlniri, petreceri, nunti, petreceri de dans, de muncă, de sport sau de zi cu zi machiaj. [Cum să utilizați] : Split tampon de bumbac de-a lungul partea de marcat prin linie orizontală de tampon de bumbac, și lăsați tampon de bumbac stea în poziție verticală pentru a permite lichidului să curgă de la celălalt capăt, de a folosi stick buze pentru a umple uniform buza superioară și inferioară. [Ușor de Curățat și mai Bune Cadouri] : Sfaturi : de la luciu de buze rezistent la apa, trebuie să fie eliminate cu demachiant.Perfect ca un cadou pentru prieteni sau familie,și este, de asemenea, cel mai bun cadou pentru Ziua Mamei, Ziua Îndrăgostiților, Halloween și de Crăciun.Culoare : Nude.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!