• Nuevo
Tookie USB Încălzitor de biberoane, Portabil Temperatură Constantă de Căldură Laptele Keeper, Lavabil Sticla Încălzirea Geanta cu Maner, produse Alimentare de Încălzire pentru Hrănire Noapte,Călătorie, Excursie,de Conducere(Albastru deschis)

Tookie USB Încălzitor de biberoane, Portabil Temperatură Constantă de Căldură Laptele Keeper, Lavabil Sticla Încălzirea Geanta cu

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Practic : Potrivit pentru biberoane de mai jos 300 ML.Cârlig și Buclă : Ușor de instalat și de demontat, baza are, de asemenea, cârlig și buclă pentru a se asigura că sticla mai cald nu va aluneca.Temperatura inteligent de Control : Utilizați un adaptor 5v pentru a realiza o încălzire rapidă și apoi să mențină un 42℃ temperatură constantă.Multi-straturi de siguranță cârpă pentru a bloca temperatura, ține cald lungă perioadă de timp.Cablu USB de Încărcare : copilul sticla mai cald poate fi folosit pentru portabil putere banca, mufa de încărcare, mașină de interfață USB.Ușor și portabil, convenabil pentru a transporta în aer liber.Vă rugăm să nu încălziți sticlă goală.Fereastra de Proiectare : Copilul mama poate observa cu ușurință restul de lapte. 1. Practic : Potrivit pentru biberoane de mai jos 300 ML2. Temperatura inteligent de Control : Utilizați un adaptor 5v pentru a realiza o încălzire rapidă și apoi să mențină un 42℃ temperatură constantă.Multi-straturi de siguranță cârpă pentru a bloca temperatura, ține cald lungă perioadă de timp.3. Cablu USB de Încărcare : copilul sticla mai cald poate fi folosit pentru portabil putere banca, mufa de încărcare, mașină de interfață USB.Ușor și portabil, convenabil pentru a transporta în aer liber.Vă rugăm să nu încălziți sticlă goală.4. Cârlig și buclă : Ușor de instalat și de demontat, baza are, de asemenea, cârlig și buclă pentru a se asigura că sticla mai cald nu va aluneca off5. Fereastra de proiectare : Copilul mama poate observa cu ușurință restul milk Specifications : Material : Pânză de carbon fiber Color : Albastru deschis, Grey Size : (Aprox)(Lx W)27x13cm/10.6c5.1inch Cable Dimensiune : (Aprox)(L)110cm/43.3 inch Voltage : 5 VCurrent : 2 ATemperature : (Aprox)50℃-60℃Pachetul Inclus : 1 x Sticla Warmer1 x USB cable Note : 1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!