• Nuevo
Ahara Rasa Cu Adevărat Hrănite Cu Iarbă Tradiționale Ghee, Kosher. Lactoză & Cazeină Gratuit USDA . Fără Sare, Fără Omg-Uri. Făcut în statele UNITE ale americii. Bunăstarea animalelor Aprobat, 33oz

Ahara Rasa Cu Adevărat Hrănite Cu Iarbă Tradiționale Ghee, Kosher. Lactoză & Cazeină Gratuit USDA . Fără Sare, Fără Omg-Uri.

clasificat:
RON 97.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

ZERO Carb & Sugar-FREE : Nostru Iarbă-hrănite și de BUNĂSTARE a ANIMALELOR, APROBAT Ghee se face de la fermele de lapte de vacă, care este activ-cultură înainte de baterea.Certificari : 3rd party Certificate hrănite cu iarbă starea de Bunăstare a Animalelor, Aprobat de către O lume mai Verde, NON-OMG, Parte din veniturile suport O Lume mai Verde - Îmbunătățirea transparenței în sistemul de alimentare și agricultura durabilă.Nu va arde ca untul.Vom sta în spatele fiecare borcan și doriți să vă asigurați că sunteți mulțumit cu produsele tale.Artizanale folosind Metode tradiționale Ayurvedice.Întotdeauna vom lucra cu tine pentru a vă asigura că sunteți mulțumit cu tranzacția.Ghee conține Omega 3 și Omega 9 acizi grași esențiali, împreună cu vitaminele a, D, E și K.Calitate : Noastre autentice, tradiționale, în stil Indian ghee este facut din Bunăstarea Animalelor Aprobat, cu Adevărat hrănite cu iarbă de cultură de unt.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!