• Nuevo
Lil Clucker Mare de Pui Cesti de Apa | Automate de Pui Waterer | Pui de alimentare cu Apă Potrivit pentru Pui, Rață, Gâscă, Curcan si Bunny | Păsări de curte de alimentare cu Apă Kit (5 Pack Albastru)

Lil Clucker Mare de Pui Cesti de Apa | Automate de Pui Waterer | Pui de alimentare cu Apă Potrivit pentru Pui, Rață, Gâscă, Curcan

clasificat:
RON 39.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Automate de pui waterer pentru coop.Puiul nostru waterer cupe asigura o aprovizionare constantă de apă potabilă pentru turma ta.Folosi cesti de a face un 5 galoane de pui waterer sau se potrivesc la orice fel de recipient. ????Cel mai bun alimentator de pasăre kit pentru animalele de companie.Pui, rață, gâscă, curcan, prepelita sau de iepure le iubesc.Aproape 3" diametru permite de pui să se scufunde lor nuiele și rațe ciocurile lor în apă. ????Ușor de curățare pui de alimentare cu apă pur și simplu utilizați o 3/8" burghiu pentru a crea găuri.Puiul nostru alimentator automat de cupe poate fi, de asemenea, instalat cu 5/16 ID+7/16 OD tub. ????Ideal de pui automată waterer sistem.Perfect pentru o presiune scăzută a înființat, fie atașați direct la o găleată sau de a folosi un regulator de presiune sau float valve (3 PSI presiune max). ????Superior în proiectare să pui biberon waterer.Pui cana de păsări de curte feeder are un mare castron de mărime și în mod automat umple de păsări va place acest plus la coop.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!