• Nuevo
Lumini solare în aer liber, 210 CONDUS 2500LM Solare Potop de Securitate Lumini cu Senzor de Mișcare fără Fir 25FT IP65 rezistent la apa 3 Capete Loc Inundații Lumini de Perete pentru Verandă, Garaj, Curte, Intrari Patio (Negru, 2 buc)

Lumini solare în aer liber, 210 CONDUS 2500LM Solare Potop de Securitate Lumini cu Senzor de Mișcare fără Fir 25FT IP65 rezistent

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Luminos solar de securitate la fața locului lumina, solar lumina are 3 luminoase flexibile LED capete cu 210 buc led chips-uri, se oferă total de 2500 de lumeni luminozitate, 6500 K lumina zilei sursă, pot fi utilizate pe scară largă în curte, în afara zidului, garaj, gradina, parcare, ieșire, intrare, parcare, terasa, hol, gard etc. Reglabil larg domeniu de iluminare, solar luminos de securitate a 3 inovatoare LED-uri reglabile capete, și de design face mai ușor pentru fiecare led cap de a roti la 360°, care pot face lumină acoperă o zonă largă și satisface nevoile dumneavoastra de iluminare diferite unghiuri și de arii.Senzor de mișcare fără fir lumini cu 2 moduri, nostru solar exterior inundații lumina cu senzor de mișcare pir detectat funcție, are 2 moduri, sub senzor de mișcare modul, lumina va pe la 100% luminozitate de detectare a mișcării; În lumina slabă senzor de mișcare modul, dim lumina de la luminozitate mai mică va începe la apus timp de 8 ore, iar apoi va fi la luminozitate maximă de detectare a mișcării.IP65 rezistent la apa cu panou solar, noastre în aer liber lumina solara realizate din material ABS cu rezistenta la impact, se poate ocupa diferite condiții meteorologice.Și panoul solar va încărca bateria mare(2400m Ah) mai repede atunci când este soare.Usor de instalat, cele 2 led-uri luminoase solare crăciun securitate lumini la fața locului sunt ușor de instalat, este fără fir necesar, aveți posibilitatea să utilizați șuruburi și console care sunt incluse în pachetul deja a monta pe perete.Dacă ți 210 LED Solare de Mișcare în aer liber Securitate Senzor de Lumina de Perete nu este luminos după ce ați primit, vă rugăm să nu vă faceți griji, pur și simplu nu au suficientă energie, vă rugăm să expuneți panoul solar la soare pentru a încărca. 1. Solar lumină de inundații cu 210pcs de înaltă calitate LED-uri chip, total 2500 LMs, să-ți dea cel mai bun de iluminat în aer liber de neuitat. 2. Solar de securitate de lumină făcut de bună calitate material ABS și PC-ul, rezistent la apa IP65, pot sta până la condițiile meteorologice extreme. 3. Solar lumină la fața locului cu trei deformabile capete, fiecare poate fi pliat până la 360°, iluminare maximă interval poate până la 1000sq ft. 1. Vă rugăm să asigurați-vă că panoul solar este expus direct la soare. 2. Vă rugăm să constate că lumina solara este efectuată de către diferiți vreme.

Proprietățile

Cantitatea:
2 pachete

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!