• Nuevo
ROCKROOSTER Cizme de Lucru pentru Bărbați, 6 inch Steel Toe, Aluneca Pe Siguranța Uns Pantofi de Piele, Static Disipativ, Respirabil, iute Uscat(AK227, AK222)

ROCKROOSTER Cizme de Lucru pentru Bărbați, 6 inch Steel Toe, Aluneca Pe Siguranța Uns Pantofi de Piele, Static Disipativ, Respirabil,

clasificat:
RON 167.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Poliuretan termoplastic talpa. 【Oțel Toecap, Trage Pe】Moda & Casual, Costum pentru Mecanic, Beton, Sudor, Construcții, Industria Grea, de Fabricație și de Depozit, de Transport. 【PORON Xrd & Cool MAX】Tesatura cu tehnologie COOLMAX transporta umezeala departe de corp pentru a menține purtătorului uscat și răcoros în zilele fierbinți, fibre structuri oferi izolare în zilele mai reci.Tesatura cu PORON Xrd Repetate de Protecție la Impact, Confort, Respirabil, Subțire și Ușor, Rezistenta. 【Static Disipativ, Non-alunecare TPU Talpa】Eliberarea Static Electric în Pământ în Timp ce Conduceți sau să Porți Pulovere.Rezistente la alunecare, Alunecare și Rezistent la Ulei Rockrooster TPU Talpa. 【Piele nubuc & Suport Confortabil】Rezistente la Apa, Rezistente la Alunecare, Alunecare și Rezistent la Ulei Rockrooster TPU Talpa, din punct de vedere Anatomic Footbed Conturat Leagane Picior pentru a Oferi Maximum de Confort și Sprijin. 【Anti-oboseala Memorie Spuma Branț, 6" High】Anti-oboseala Confort Tehnologie Footbeds de Tehnologie Coolmax.Vă rugăm să încercați pe cizme în primul rând, și de contact, dacă există un montaj problema.Schimbul de rambursare/schimb pot fi prelucrate pentru cizme în resellable condiție.Toate cizme suport de politica de returnare.Șase luni fabricarea garanție.În cazuri rare, comanda dvs. va fi livrat de la distribuitorul nostru depozit care va vine cu un cost de transport maritim. 7~13 pentru Transport Standard. 13~20 pentru transportul Maritim Accelerate.Vă rugăm să selectați o dimensiune/culoare pentru a vedea opțiuni de transport maritim.Înființată inițial în Tasman, Australia, în 1980.Rock Cocoș a început ca un pantofi din piele fabricarea, dar în curând după ce a descoperit cererea de pe piață de înaltă calitate de protecție personală încălțăminte pentru furnizori de bustean, agricultori, mineri,etc. De atunci, Rock Cocoș s-a străduit să producă sus încălțăminte de calitate care protejează picioarele tale, în timp ce menținându-l confortabil la un preț accesibil.Măsurarea exactă a noastră cizme sunt indicate în diagramă de dimensionare, standard statele UNITE ale americii de dimensionare.Dacă nu sunteți sigur de dimensiunea, vă rugăm să măsurați branț/detașabil footbed din vechiul cizme/pantofi și se potrivesc măsurarea exactă a diagramă de dimensionare.Dacă sunteți de măsurare picioarele tale amintiți-vă pentru a lăsa un spațiu între picioare și cizme, sau va fi prea strâmt.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!