• Nuevo
PETRECERE de BUCURIE Artificială Viță-de-vie Faux Mătase Eucalipt Ghirlanda Verdeață Nunta Fondul Arc Decor de Perete (Verde Pachet Normal, 1)

PETRECERE de BUCURIE Artificială Viță-de-vie Faux Mătase Eucalipt Ghirlanda Verdeață Nunta Fondul Arc Decor de Perete (Verde Pachet

clasificat:
RON 17.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Este ca un fel de verde mat, care are ins culoare.Notă : Acest produs este realizat manual.Este ca un fel de verde mat, care are ins culoare. 【Potrivit pentru Fotografie】este o fotografie foarte frumoasă a propunerii și culoarea este foarte frumoasa, care este foarte realist plante vii.Acesta este decorul care este foarte ușor de a decora casa și de nuntă.Este nevoie de o mulțime de hand-made.90 FT, 147pcs frunze, frunzele sunt de 2. Plante artificiale pot fi stoarse și deformat în timpul transportului, dar acestea pot fi restaurate.Puteți utiliza un uscător de păr să se usuce cu aer cald, sau pune-l în soare pentru o perioadă de timp.【Manual Element】Este nevoie de o mulțime de hand-made ambarcațiuni.Deci, este foarte fotogenic și elegant, ca un accesoriu pentru fotografie;.Trebuie să știi că acesta nu este un obișnuit produs de calitate.Este o fotografie foarte frumoasă a propunerii și culoarea este foarte frumoasa, care este foarte realist plante vii.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!