• Nuevo
HERA Rouge Alcoolice Ruj 20 de Culori Contemporane Tendință, Jennie a Luat 8 Ore-Durată de Strălucire Textura Matasoasa coreean Lip Stick de Amorepacific (3g, 106)

HERA Rouge Alcoolice Ruj 20 de Culori Contemporane Tendință, Jennie a Luat 8 Ore-Durată de Strălucire Textura Matasoasa coreean Lip

clasificat:
RON 89.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

HERA Brand : HERA este un modern, de lux marca de frumusete care definește și ridică ștacheta pentru standarde de frumusete, care oferă mai multă valoare pentru femeile din întreaga lume.Jennie a fost selectat ca produse cosmetice de lux de brand de HERA ambasadorul din 2019. HERA filosofia lui este pe cale de a găsi o frumusețe naturală care se află profund în a avea un puternic sentiment interior de încredere și aducându-l să strălucească.Nepieritor Aspect : Luciu de Setare oferă o durată de strălucire, care orbește din toate unghiurile.Textura lin înfășoară de-a lungul buzelor și oferă o 8-ore-durată de strălucire fără a lăsa o senzație lipicioasă.Respirabil Textura : HERA textura fluenta tehnologie ajută încet stare suprafata buzelor pentru a oferi o textură ușoară care vă ajută formula aluneca lin pe buze.Indiferent de buze de stare, formula alunecă lin și oferă umiditate proprietăți de reținere.Ea pătrunde adânc între ridurile fine de pe buze pentru a oferi un bogat si hidratata senzație.Culorile se Potrivesc Pielii Tale : Selecție de culori adaptate la tonul pielii de femei.Noi culori de ruj ALCOOLICE oferind delicat conceput delicii vizuale, inspirat de simt contemporan tendință.HERA Culoare Laborator, make-up artisti si marketing a lucrat togetherto dezvolta un spectru larg de culori pentru gloable femei. 20 mijlocii culori saturate aduce frumusetea ta unica si maximiza frumusete potențial.Superioară Look de Lux : HERA Rouge Alcoolice ruj foloseste un design modern, cu elemente arhitecturale.De grațios curbată a corpului și frumoasă linie a crea o privire de sus de lux, care iese în evidență oricând și oriunde.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!