• Nuevo
KuteDecor - 3 Tulpini de 48 (4ft) Faux Iarbă de Pampas, Artificiale Iarbă de Pampas, Pufos Iarbă de Pampas, Iarbă de Pampas Decor Înalt, Vaza de Umplere, Iarbă de Pampas Mare, Flores artificiales para decoracion (Alb)

KuteDecor - 3 Tulpini de 48 (4ft) Faux Iarbă de Pampas, Artificiale Iarbă de Pampas, Pufos Iarbă de Pampas, Iarbă de Pampas Decor

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

În PLUS ÎNALT și PUFOS înalt iarbă de pampas include 3 înalt pufos tulpini, aprox. 48 inch sau 4ft pampas.Fiecare dintre cele 3 artificiale tulpini are nu mai puțin de 18 filiale.Florile artificiale sunt pufoase chiar din pachet și soarele nu este necesar pentru faux pampas la puf. *Vaza nu este Inclusă*.NICI o VĂRSARE în comparație cu naturale uscate pampas, acest fals iarbă de pampas nu vărsat făcându-l de întreținere reduse și de lungă durată.VERSATIL acest drăguț decor este realiste și este perfect pentru a se potrivi și să completeze Boho decor, Fermă decor, Home Decor, Decor Nunta, Petrecere, Decor, Decor de birou Acasă.De ÎNALTĂ CALITATE faux iarbă de pampas nu va ajunge mirositor, îndoit sau rupt.DECOR PENTRU VAZE frumoase înalt iarbă de Pampas este perfect pampas vaza de umplere pentru înalt vaze decor.Acest decor acasă se potrivește bine cu orice vaze pentru flori.Aceasta include vaze pentru camera de zi, vaze pentru iarbă de pampas, vase decorative pentru decor acasă, pampas vas înalt, pampas vaza mare, pampas vaza podea, pampas vaza de sticla, pampas vaza de sticla.Aceste vaza de umplere tulpini sunt, de asemenea, potrivite pentru ceramica vaza de flori, boho vaza, modern vaza, vaza alba.VACANȚĂ DECORATIUNI pentru casa.Aceste flori frumoase sunt excelente pentru decoratiuni de Craciun.Culori în nuanțe de bej, albastru, alb și roșu pampas pentru decoratiuni de Craciun.Culoare : Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!