• Nuevo
EYEKESHE 20 Buc/Cutie Tatuaj Ruj,Tigara Tampon de Bumbac Ruj,Portabil Velvet Matte Tatuaj Buze Pata,Durabil, rezistent la apa Lichid Non-Stick de Ruj(Cires)

EYEKESHE 20 Buc/Cutie Tatuaj Ruj,Tigara Tampon de Bumbac Ruj,Portabil Velvet Matte Tatuaj Buze Pata,Durabil, rezistent la apa Lichid

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????Inovatoare Țigară Ruj Tampon De Bumbac????Diferite de cele traditionale tub de ruj de proiectare, de creație tabachera ruj, alegerea dintre fete cool.Scapa de stereotipuri, de a fi cel mai individuale, și arată cele mai fermecătoare farmec. ????Independent de Ambalare și Ușor de Transportat????Tampon de bumbac ruj este conceput ca o cutie de țigări, care conține 20 de țigară de unică folosință tampon de bumbac rujuri lichide, care este mai sigur si mai igienic și ușor pentru a efectua. ????Și de durată rezistent la apa????Adauga un seif de buze vopsea de formula, ea nu va dispărea cu ușurință atunci când sunt expuse la apă, nu se lipește de cupa, iar culoarea este încă completă și de lungă durată.Este ușor să se aplice și conține ingrediente de hidratare, astfel încât nu este nevoie să vă faceți griji despre pigmentare. ????Cum să Utilizați????Împărți tampon de bumbac de-a lungul o parte de linia orizontală a tampon de bumbac, lăsați tampon de bumbac sta în poziție verticală, și se lasă lichidul să curgă la celălalt capăt.Umple buzele superioare și inferioare uniform cu un tampon de bumbac. ????4 Culori Populare????Cherry rosii,capsuni, rosu,nude,rose red,există întotdeauna unul care ti se potriveste.Multi-combinatie de culori vă permite să nu mai faceți griji despre cum de a alege culorile.Ele pot oferi culoarea perfecta pentru orice machiaj de buze.CUM SĂ UTILIZAȚI. 1、Împărți tampon de bumbac de-a lungul o parte de linia orizontală a tampon de bumbac. 2、Lasa tampon de bumbac sta în poziție verticală, și se lasă lichidul să curgă la celălalt capăt. 3、Umple buzele superioare și inferioare uniform cu un tampon de bumbac.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!