• Nuevo
Calitatea aerului Monitor, Monitor Co2 Dioxid de Carbon Detector de Temperatură și Umiditate Relativă de Metru, pentru Co2 Formaldehida(hcho) Cov Tvoc Pm1.0 Pm2.5/pm10 Aqi, pentru Interior si exterior, Monitorizarea în timp Real

Calitatea aerului Monitor, Monitor Co2 Dioxid de Carbon Detector de Temperatură și Umiditate Relativă de Metru, pentru Co2 Formaldehida(hcho)

clasificat:
RON 197.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

♛♛ Acest detector de dioxid de carbon este mic si portabil, se poate afișa în mod clar de temperatură și umiditate a mediului, potrivit pentru birouri, locuinte, sali de sport si alte scenarii de utilizare. ♛♛ Monitorizarea în timp Real și în timp real de afișare de concentrația de dioxid de carbon per metru cub. ♛♛ Acesta poate detecta și afișa temperatura și umiditatea mediului pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă mediu. ♛♛ Are o durată lungă de viață și poate fi încărcat cu un cablu USB.Interfață de tip c este mai convenabil. ♛♛ Este mic și portabil, ușor de transportat, nu ocupa prea mult spațiu, și poate fi instalat la domiciliu.Acest detector de dioxid de carbon este mic si portabil, se poate afișa în mod clar de temperatură și umiditate a mediului, potrivit pentru birouri, locuinte, sali de sport si alte scenarii de utilizare.Monitorizarea în timp Real și în timp real de afișare de concentrația de dioxid de carbon per metru cub.Acesta poate detecta și afișa temperatura și umiditatea mediului pentru a ajuta utilizatorii să înțeleagă mediu.Este potrivit pentru birouri, locuinte, sali de sport si alte ocazii, cu o gamă largă de aplicații.Inteligent de culoare ecran, numere de clare, ușor de identificat și citit.În modul de alarmă, utilizatorul este solicitat să acorde o atenție la mediu prin schimbarea culorii.Are o durată lungă de viață și poate fi încărcat cu un cablu USB.Interfață de tip c este mai convenabil.Acesta este mic și portabil, ușor de transportat, nu ocupa prea mult spațiu, și poate fi instalat la domiciliu.

Proprietățile

Material:
ABS
Precizia de măsurare:
10ppm
Gama de măsurare:
400 și 5000
Tensiune de lucru:
3.7 V
Curent:
120mA
Putere:
0,4 W
Baterie:
3.7 V, 1200mAh
Proiect dimensiune:
90 * 70 * 40 mm/3.54*2.76*1.57 în
Lista De Ambalare:
1*Detector de CO2 :
1*Cablu USB :
1*Manual de utilizare :
Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți. :
Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!