• Nuevo
Grădină Cercuri Rând pentru a Acoperi Hoop Casa Kit cu efect de Seră Cercuri Cadru cu efect de Seră de Gradina Tunel din fibra de sticla Verde 5.9 ft (6 Pack) (fibra de sticla)

Grădină Cercuri Rând pentru a Acoperi Hoop Casa Kit cu efect de Seră Cercuri Cadru cu efect de Seră de Gradina Tunel din fibra de

clasificat:
RON 69.38

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Necesare de Asamblare】Pas pe o parte a cercului și trage cu ambele mâini pentru a obține inelul de metal de sertizare.Stiva cercuri în sol. 【Fibra de sticla eco-friendly】fibra de sticla nu va "sângera" metale sau substanțe chimice înapoi în sol ca tije metalice, au trecut pentru totdeauna și nu afectează sensibil plante în sol. 【Flexibilitate de Cercuri】Există suficientă flexibilitate, ele pot fi întinse de 32.28 să 28.35". 【Nu arunca cleme departe】Metal argint cleme-ar putea dubla cercuri pentru a face un mare cerc.Ai putea avea nevoie mai înalte cercuri ca tot creste. 【Trebuie să aibă pentru Grădină Pat Ridicat】Un cerc peste grădină mică.Pentru gradini mari, ne-ar recomanda pentru a utiliza cleme de metal poate fi folosit pentru a conecta două împreună pentru a face mai înalte cercuri.Tip De Material : Fibra De Sticla.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!