• Nuevo
Schimbător de anvelope de Paza Rim Protector, 5 x Schimbător de Anvelope Auto Garda Rim Protector Anvelopa Roata Schimbarea Marginea Protectoare de Instrument(Galben)

Schimbător de anvelope de Paza Rim Protector, 5 x Schimbător de Anvelope Auto Garda Rim Protector Anvelopa Roata Schimbarea Marginea

clasificat:
RON 28.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Schimbătorul de Anvelope Rim Protector este realizat din poliuretan de înaltă calitate material, foarte moale si durabil.Vine cu gaură și șir de caractere, convenabil de a folosi.Această Roată Schimbarea Jantei Saver este proiectat pentru a proteja jantele de scuffs și zgârieturi la schimbarea pneurilor, a reduce daunele de la jante.Schimbătorul de Anvelope de Paza Rim Protector cu elasticitate bună, după îndoire, deformare, se poate imediat a reveni la forma inițială.Această Jantă Saver este mare pentru motociclete și biciclete anvelope modificări în garaj sau utilizarea de călătorie.Excelente servicii de calitate, livrare rapida, simplu post-vânzare.Am promisiunea de garanție de satisfacție cât putem.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne anunțați și echipa noastră va răspunde în termen de 24 de ore.Culoare : Galben.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!