• Nuevo
KRSEC Cablu de Bicicletă de Reglare, Bicicleta a Cablului de Frână de Schimbare a vitezelor Conector Linie Regulator de Reglare Carcasa Capac (3 buc)

KRSEC Cablu de Bicicletă de Reglare, Bicicleta a Cablului de Frână de Schimbare a vitezelor Conector Linie Regulator de Reglare Carcasa

clasificat:
RON 16.78

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De MATERIAL】 : de Înaltă calitate din aliaj de aluminiu ,CNC cu comandă numerică de formare, fin lucrate, de reglare a frânei capacul este ușor,ușor de transportat. 【CARACT】 : Aceasta este Bicicleta Schimbare Conector greutate de Lumină(16g/3pcs);30mm Total lungimi,Luminoase și pline de culoare, culori,eloxat capac suprafață Largă de selecție de culoare pentru a se potrivi sylish bicicleta. 【STABILITATE】 : Aceasta bicicleta de reglare a cablului de frână de acoperire Mare filet interior, reglare buna,Pentru rame fără de jos a tubului de reglare se oprește, dinamic, schimbător de ajustare pot fi efectuate cu ușurință,Să vă bucurați-vă de ciclism dată cu bucurie. 【Domeniul DE APLICARE】 : Un accesoriu ideal pentru MTB, biciclete de munte, biciclete rutier ,BMX, pista de biciclete, biciclete pliabile,unelte de pescuit fixe, etc. 【SERVICIU】 : Dacă există probleme cu privire la produs, vă rugăm să contactați cu noi, în orice moment, pentru a ne oferi clientului servicii satisfacatoare.De înaltă calitate din aliaj de aluminiu ,CNC cu comandă numerică de formare, fin lucrate, de reglare a frânei capacul este ușor,ușor de transportat.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!