• Nuevo
E-restante din Oțel Inoxidabil 316 1/4 Eliberare Rapidă Ace de Pini de Primăvară Mingea Pini de Blocare pentru Barca Bimini Top Punte Balama Marin Hardware Barca Accesorii

E-restante din Oțel Inoxidabil 316 1/4 Eliberare Rapidă Ace de Pini de Primăvară Mingea Pini de Blocare pentru Barca Bimini Top Punte

clasificat:
RON 13.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Diametru : 1/4"(6.3 mm); Lungime Totală : 3"(76 mm); Lungimea Efectivă : 2.4"(61mm).Toate piesele sunt făcute din clasa marin 316 din oțel inoxidabil, care are o excelentă apă de mare rezistenta la coroziune și durabilitate.Eliberare rapidă Pin, Folosit pentru a înlocui șuruburile pentru barca, bimini top, punte balama etc. Un arc mingea la vârful pin deține în loc.De forfecare mare capacitate din oțel oferă o rezistență maximă pentru toate aplicațiile, cum ar fi : construcția de nave, nava armare, punte montaj etc. Caietul de sarcini : denumire Produs : eliberare rapidă Diametru : 1/4"(6.3 mm) lungime Totală : 3"(76mm) lungimea Efectivă : 2.4"(61mm) Material : 316 otel inoxidabil de Inalta Calitate : Realizate de profesioniști, clasa marin turnat solid 316 din oțel inoxidabil, cu maximă la coroziune rezistenta la rugina si durabilitate atunci când ancorare sau de acostare.Construcție corp Solid, cu directă primăvară încărcate mingea în vârful pin deține în loc de puternică împotriva verticală trage ca o balama, dar iese curat, cu un lateral trage.Echipat cu un inel de tragere, care este la îndemână pentru tragerea ace să oferă încredere de operare calități, sau atașați o curea pentru antilost.

Proprietățile

Numele Produsului:
eliberare rapidă pin
Diametru:
1/4(6.3 mm)
Lungimea Totală:
3(76mm)
Lungimea efectivă:
2.4(61mm)
Material:
316 din oțel inoxidabil
De Înaltă Calitate:
Făcut de profesioniști, clasa marin turnat solid 316 din oțel inoxidabil, cu maximă la coroziune rezistenta la rugina si durabilitate atunci când ancorare sau de acostare.
Construcție corp Solid, cu directă primăvară încărcate mingea în vârful pin deține în loc de puternică împotriva verticală trage ca o balama, dar iese curat, cu un lateral trage. :
Echipat cu un inel de tragere, care este la îndemână pentru tragerea ace să oferă încredere de operare calități, sau atașați o curea pentru antilost. :

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!