• Nuevo
Înlocuirea Mop cu Abur Tampoane pentru Rechin S7000AMZ S7001 Mop cu Abur, Abur si Scrub All-in-One de Spălare și Dezinfectare, Conceput pentru Podele Dure (6BUC)

Înlocuirea Mop cu Abur Tampoane pentru Rechin S7000AMZ S7001 Mop cu Abur, Abur si Scrub All-in-One de Spălare și Dezinfectare, Conceput

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Aceste Tampoane au aceeași funcție cu originalul tampoane.Include 6 buc tampoane de schimb, 100% compatibil cu Rechin S7000 AMZ S7001 Mop cu Abur.Proiectat pentru a utiliza pe toate sigilate, podele dure, cum ar fi podele din lemn, gresie, faianta, parchet laminat, podele de marmură, Scurt lână covor.Această înlocuire pad poate fi mașină de spălat, super-absorbant și să livreze un uimitor curat cu rapid timp uscat.S-a constatat că înlocuiți mop tampoane frecvent, poate reduce în mod eficient substanțele nocive pe podea si covor." Mama ei, copilul este mai sigur".GARANTAT 30 de zile de bani înapoi, Suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre si va vom returna pentru orice nemulțumit ordine, dacă aveți orice problemă, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noi va ajunge la tine în termen de 24 de ore.Caracteristică : 1.Aceste tampoane de înlocuire pot fi lavabile și reutilizabile de mai multe ori. 2.Aceste tampoane sunt ușor pentru a elimina și înlocui, de Mare pentru a avea unele tampoane la îndemână, foarte convenabil pentru a înlocui ca o rutină menține. 3.Material microfibră pentru curățare eficientă, fără decolorare în temperatură înaltă, puternică absorbție de apă. 4.Proiectat pentru a utiliza pe toate sigilate, podele dure, cum ar fi podele din lemn, gresie, faianta, parchet laminat, podele de marmură, Scurt lână covor.Compatibil cu : Rechin S7000 AMZ S7001 Mop cu Abur Pachetul Include : 6 BUC Tampoane de schimb Sugestie : Deși produsele noastre sunt fabricate conform cu originalul standard de calitate,dar acest lucru nu este un Rechin produs OEM și nu este acoperită de nici Rechin promisiunea producătorului.Orice utilizare de Rechin nume de marcă sau denumire model pentru acest produs este realizat exclusiv pentru a demonstra compatibilitatea.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!