• Nuevo
HuiNiu Pompa de Biciclete Electrice,Portabile, Pompa de Aer pentru Anvelope de Biciclete,Portabil, Fiabil Pneumatic cu Manometru 150 PSI,Portabil, Compresor de Aer pentru Masina Motocicleta Baschet, Fotbal,(6500mAH Negru)

HuiNiu Pompa de Biciclete Electrice,Portabile, Pompa de Aer pentru Anvelope de Biciclete,Portabil, Fiabil Pneumatic cu Manometru

clasificat:
RON 87.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【6500m Ah Baterie de Mare Capacitate . 【Compact și Ușor de Transportat și Folosit ca un Power Bank】dimensiunea acestui mini cauciuc pneumatic pompa este 7.1 * 4.3 * 15.2 cm/2.8*1.7*6 inch, iar greutatea este de numai 448g.De asemenea, vine cu un nailon durabil geanta pentru depozitare și transporta convenabil.Electric pompa de aer are USB port de ieșire, care vă oferă puterea de banca funcția de a încărca telefonul smartphone pentru utilizare de urgență. 【Lanterna LED-uri & SOS Design & Servicii post-Vânzare】masina pompă de anvelope construit în Mare luminozitatea de Iluminat, SOS, lent intermitent semnal de primejdie, și repede lumină intermitentă de avertizare moduri.SOS modul de iluminare poate fi folosit în situații de urgență, mai ales pe timp de noapte pentru a asigurați-vă că utilizați fără nici o griji.Ți-am oferit 1 an de service în garanție și 24 de ore după-vânzare de servicii.Dacă ați găsit produsul pe care ai primit-o este lipsa de accesorii.Acesta este un wireless și portabil, pompa de aer, care poate fi folosit pentru masina ta, motocicleta, bicicleta, mingea toate lucrurile, etc. Acesta are o capacitate a bateriei de 6500m Ah.Când umflarea, trebuie doar să setați presiunea aerului și umple-l.Pompa de aer automat va opri de lucru după aer este umflat, și, de asemenea, are o funcție de memorie.Acest portabil pompa de aer are o lumină LED-uri și o urgență de căutare și salvare, și poate chiar încărca telefonul mobil.Eu cred ca merita.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!