• Nuevo
AUTOMAN-Gradina-Furtun-Duza,ABS Duza de Pulverizare cu Grele 7 Reglabil Udare Modele,Rezistente la Alunecare pentru Udare Plante,Gazon și Grădină,Mașinile de Spălat,Curățenie,Duș Animale de companie și Distracție în aer liber.

AUTOMAN-Gradina-Furtun-Duza,ABS Duza de Pulverizare cu Grele 7 Reglabil Udare Modele,Rezistente la Alunecare pentru Udare Plante,Gazon

clasificat:
RON 25.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅ 7 REGLABIL UDARE MODELE - Fiecare selectate cu atenție modelul are un scop unic,și fiecare model de pulverizare va satisface toate nevoile de udare.Pentru a schimba tiparele pur și simplu răsuciți duza.Întoarceți duza de pulverizare selectorul pentru a alege corespunzătoare model cu ușurință cu un robinet de pe mâner. ✅ MATERIAL - duza De pulverizare este realizat din material Durabil, dar Ultra Usoare ABS+TPR.Ușor de manevrat,rezistente la alunecare și se potrivesc confortabil și ergonomic cauciucat prindere pistol pentru utilizare confortabilă. ✅ DEDICAT pentru TOATE STANDARD de FURTUNURI de GRADINA - Potrivite pentru toate standard de furtunuri de gradina cu 3/4" diametru furtun de gradina fir(LUPTA).Perfect pentru Udare Gradina, Gazon, Iarba, și Paturi de Flori.Mare pentru Masina de Spalat,Duș Câini și Animale de companie,Curățarea Camera/Pachet/Podea/Fereastră și Distracție în aer liber. ✅ AUTOMAN grădină duza dispune de un frumos de blocare bara de la partea de sus a mânerului, care ține apa rămâne pe fără a fi nevoie să se aplice orice presiune.Trebuie doar să utilizați de blocare astfel încât să nu trebuie să-ți ții de mână ținându-l tot timpul. ✅ Toate Produsele Noastre sunt Fabricate sub Control Strict de Calitate.Satisfactia ta este întotdeauna prioritatea noastră.Oferim 30 de zile de satisfacție de 100% BANII INAPOI-GARANȚIE.Fiecare selectate cu atenție modelul are un scop unic,pentru a alege model adecvat pentru a satisface toate nevoile de udare.Pentru a schimba tiparele pur și simplu răsuciți duza.Perfect pentru Udare Gradina,Gazon, Iarba, și Paturi de Flori.Mare pentru Masina de Spalat,Duș Câini și Animale de companie,Curățarea Camera/Pachet/Podea/Fereastră și Distracție în aer liber.Se conectează cu ușurință la standard 3/4" furtun.Realizate din Durabil, dar Ultra Usoare ABS+TPR,acest furtun duza este ușor de prindere și suficient de rezistent pentru a folosi o perioadă lungă de timp.Rezistente la alunecare și confortabil se potrivesc.Nu lăsați copiii să folosească apa duza de pulverizare singur.Nu fata de oameni atunci când în uz, astfel încât să se evite accidentele.Duza de pulverizare nu este potrivit pentru băut apă.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!