• Nuevo
iBune 18 Grile Plastic Compartiment Recipient, Șirag de mărgele de Depozitare Organizator Cutie de Caz pentru Ambarcațiunile de Bijuterii Abordează Șuruburi, Cuie, Dimensiunea 10.9 x 7.7 x 1.7 în (Alb)

iBune 18 Grile Plastic Compartiment Recipient, Șirag de mărgele de Depozitare Organizator Cutie de Caz pentru Ambarcațiunile de Bijuterii

clasificat:
RON 19.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

De mare Capacitate și Multifuncțională : plastic Nostru de organizator cutia este suficient de mare pentru a organiza elementele și portabil pentru a fi stocate în bagajul de călătorie.Compartimentul cutie magazin de bijuterii, cercei, colier, inele, margele, mici ambarcațiuni, pastile, mici piese electronice, cuie sau alte obiecte mici. (Extern Dimensiune : 10.9 x 7.7 x 1.7 cm, Fiecare Dimensiune Grilă : 1.8 x 2.3 x 1,6 cm).Conice Unghiuri : Conice unghiuri proiectat în conformitate cu cele patru laturi ale capacului corespundă cu poziția de separatoare, care face o bună performanță de etanșare rezistentă la scurgeri de calitate și nu este ușor de a deschide.Design : Nu separatoare nici o diferență, nu trebuie să vă faceți griji despre lucruri care se amestecă în sus.Robust carcasa din plastic cu snap-buzele închise pot închide ermetic pentru a proteja elementele de la care se încadrează afară.Sigur și Durabil Material : Făcute de avansate PP alimente grad plastic, de siguranță, igienă și solid, nu este ușor deformat și poate dura pentru mult timp.Satisfacție de Garantare : Am promisiunea de 12 luni garantie si 24/7 customer service.Dimensiuni : nu separatoare, Alb x1pc, 18 grile, 10.9*7.7*1.7 în.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!