• Nuevo
JL JIA LE Ultrasonic Animal Repeller, Alimentat de energie Solară în aer liber Animal Repeller, rezistent la apa Senzor de Mișcare Pisica Respingător, de Descurajare Chaser Proteja Ferma Gradina Curte (9N)

JL JIA LE Ultrasonic Animal Repeller, Alimentat de energie Solară în aer liber Animal Repeller, rezistent la apa Senzor de Mișcare

clasificat:
RON 45.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????UȘOR de configurat ȘI DE UTILIZAT : Acest dispozitiv este ușor de montat pe pereti, garduri sau loc în sol, cu condiția joc.Doar punctul de la zona pe care doriți să protejeze, și rotiți. ????PĂSTRAȚI GRADINA TA în condiții de SIGURANȚĂ - Ai muncit din greu pe gradina ta și vrem să prospere.Acest dispozitiv va opri foame și erupții cutanate animale de devastatoare plantele tale preferate. ????Eco-friendly cu toate acestea, trebuie luate măsuri de precauție atunci când se pregătește în aer liber, coaja de control pentru utilizare.??3. Dacă bateria nouă în aparat și nu utilizați elementul pentru o lungă perioadă de timp, bateria poate fi pe deplin eliberat.Se recomandă să încărcați bateria 3-5 ori pentru a activa și vor deveni normale de utilizare.?? : Suntem siguri că vă va plăcea acest produs deci suntem furnizarea de 20 de zile de bani înapoi.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!