• Nuevo
2 buc Parbriz Duza Duza Spălătorului, Keenso Universal Mașină Automată a Ștergătoarelor de Parbriz Spray cu Duza cu Jet Kit de Înlocuire(de Argint)

2 buc Parbriz Duza Duza Spălătorului, Keenso Universal Mașină Automată a Ștergătoarelor de Parbriz Spray cu Duza cu Jet Kit de Înlocuire(de

clasificat:
RON 17.58

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material de Aliaj de aluminiu】Această duză spălător parbriz pentru f350 este fabricat din aliaj de aluminiu premium material, robust, ușor de îmbătrânire și rezistent la abraziune, pentru a asigura putere maxima si durabilitate pentru utilizare de lungă durată. 【 Mare Pentru Lama Ștergătorului 】Înaltă calitate eficient pentru a prelungi durata de lama ștergătorului de timp de viață.Această duză spălător parbriz pentru f250 este ideal pentru repararea pagubelor suportate în timpul spalatorii auto automate și zăpadă și gheață îndepărtare, trei culori pentru opțiunea dumneavoastră. 【 Ține Parbriz Clar 】duză spălător Parbriz pentru ram este perfect pentru păstrarea parbriz clar și viziunea ta de drum liber.Pulverizator poate fi uniform dispersate, mașină de sticla pot fi curatate oferi viziune clară pentru șofer. 【 Uz Universal &】 Dimensiune Universal și direct de înlocuire duză spălător parbriz pentru g6 disponibile (unde este cazul) pentru o fixare buna pe mai multe vehicule diferite.Diametru : aprox.0.5 cm/0.19".Lățime : aprox.1.5 cm/ 0.6".Lungime : aprox.3.5 cm/1.4". 【 Ușor de Instalare 】Cu șurub, șaibă și O-ring de cauciuc pe ea, duză spălător parbriz pentru dodge este ușor de instalat.Vom sta în spatele produselor noastre, ei cu 100% garanție produs și promisiunea de a oferi cea mai bună de customer care. 1. Element imaginile sunt numai pentru referință, element de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini pentru a lumina și fotografia poziții, vă rugăm să ia obiectul primit ca dotare standard. 2. Vă rugăm să permiteți-0.1-0.5 inch eroare din cauza manuală de măsurare, vă mulțumim pentru înțelegere. 3. Este ușor de instalat, dar o instalare profesională este întotdeauna recomandat.Parbriz Duze Stropitoare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!