• Nuevo
Tabel final,Industriale Retro Partea de Masă Noptiera Raft de Depozitare pentru Camera de zi Dormitor Bucatarie de Familie și de Birou,Stabil din Lemn si Cadru de Metal(Rustic Maro&Negru)

Tabel final,Industriale Retro Partea de Masă Noptiera Raft de Depozitare pentru Camera de zi Dormitor Bucatarie de Familie și de

clasificat:
RON 95.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【În Curs de brevetare】【Versatil Utilizați】X-cosrack masă nu numai că poate fi folosit ca o canapea functionala partea masa,noptiera, noptieră, alături de scaun, canapea, fotoliu, canapea,pat, în camera ta, dar, de asemenea, poate fi folosit ca un raft de bibliotecă,bucătărie raft de depozitare în camera de studiu și de bucătărie.Industriale retro end partea de masă vor avea mult de iluminat întreaga cameră!Economisi mai mult spațiu pentru tine. 【Mai Practic】3-Tier masa pentru spațiu de stocare suplimentar satisface toate nevoile dumneavoastra diferite.Partea de sus și de mijloc a deschide buna raft oferă suficient loc de stocare pentru stocarea și afișarea.Și în partea de jos larga forma de U de fier coș de sârmă pentru acces ușor și poate depozitare snacks-uri,cutii de conserve sau alte lucruri pe care doriți pentru a pune în interiorul. 【MDF Lemn&Metal Robust de Construcție】Făcut de densitate medie mdf,sârmă de fier si cadru metalic,puternic sprijin de masă.De asemenea echipat cu 4 picioare în timp ce de adaptare la sfârșitul partea înălțimea mesei chiar și pe suprafețe denivelate și consolidarea stabilității. 【Usor de Asamblat】vine cu instrucțiuni și toate componentele hardware necesare, incluse, tu nu va primi blocat cu locuri de muncă de asamblare pentru acest capăt de masă.Dimensiuni produs : 15.75"L x 11.81"W x 25"H. 【Ideal Cameră Element】Folosi acest capăt de masă în camera de zi,dormitor,bucatarie,camera de studiu,de birou și mai mult..Acesta va fi întotdeauna la dispoziția dumneavoastră și nu vă va dezamăgi!Dacă aveți orice probleme pentru acest scop masă,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!