• Nuevo
Confort Hub Cearsaf De Pat Set-4 Bucati Montate Lenjerie De Pat King Size Foi - Microfibra 1800 Thread Count Hotel De Lux De Lenjerie De Pat Set De 16 Inch Adâncime De Buzunar Ușor De Ingrijire Hipoalergenice-(Regele Gri Quatrefoil)

Confort Hub Cearsaf De Pat Set-4 Bucati Montate Lenjerie De Pat King Size Foi - Microfibra 1800 Thread Count Hotel De Lux De

clasificat:
RON 61.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

100% Spălate Microfibra.Super Moale.Confortabil.Importate.Făcut în OEKO-TEX Standard de 100 Certificat de Fabrica.King Size, din care 4 Piese lenjerie de Pat Set - 2 fețe de Pernă 20"x40", 1 Foaie de Plat 102"x105", 1 Cearceaf 78"x80".Toate-în jurul valorii de elastic pe 14" echipate foaie permite confortabil, sigur se potrivesc de cele mai multe saltea cu dimensiuni de până la 16" saltea adâncime.Ușor de întreținut : se spală la Mașină, în apă rece.Se usuca repede pe uscat rufe scăzut.Vă rugăm să nu Înălbitor!.Noastre de Lux Coli sunt rezistente la decolorare, colorare, scădere și riduri!Ele sunt mai durabile decât foi de bumbac.În Plus, sunt hipoalergenice.Ca un foarte orientată spre client-vânzător, întotdeauna ne concentrăm pe aducerea lenjerie de pat confortabil experiență pentru clienții noștri evaluate.Vă mulțumesc pentru încredere și de cumpărături cu Confort Hub!Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice moment și pentru orice motiv, vă puteți întoarce-l cu întrebări.Asta e Confortul Hub Promisiune! (de fapt, tu nici măcar nu trebuie să trimite înapoi produsul).Ca un foarte orientată spre client-vânzător, întotdeauna ne concentrăm pe aducerea lenjerie de pat confortabil experiență pentru clienții noștri evaluate.Vă mulțumesc pentru încredere și de cumpărături cu Confort Hub!.Confort Hub 4 Piese King Size Quatrefoil Gri Cearsaf De Pat Set Pachetul Include : . 2 fețe de Pernă (20" x 40"). 1 Foaie de Plat (102" x 105"). 1 Cearceaf (78" x 80").Multe lenjerie de pat seturi de foi sunt realizate de ieftine și de calitate scăzută lenjerie de pat de material care se rupe ușor și se simte grea și incomodă pe piele.În schimb, Confortul nostru Hub lenjerie de pat set de foi se face în OEKO-TEX Standard de 100 Certificat de Fabrica, care folosește super-bine, dublu periat material din microfibra cu 1800 de thread.Ultra Moale, Confortabil și de Răcire.Noi credem că va aduce sunetul și noapte confortabil pentru tine și pentru alții.Bucurați-vă de vis!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!