• Nuevo
Acasă Techpro Covor Tampoane de Prindere, 12 BUC Non Alunecare Lavabil Clești pentru Covor, Vid TECH - Noi Materiale Anti Curling Covor Pad : Ține-Ți Covor în Loc și Face Colț Plat și Ușor Coaja de Pe (12)

Acasă Techpro Covor Tampoane de Prindere, 12 BUC Non Alunecare Lavabil Clești pentru Covor, Vid TECH - Noi Materiale Anti Curling

clasificat:
RON 53.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

★Vă întrebați cum de a păstra covoare de la alunecarea?Aceasta este o problemă care preocupă pe mulți oameni.Pentru a adresa aceasta, noi oferim un material nou, care funcționează ca un covor tampoane de prindere.Această metodă folosește VACUUM TECH de design, care cuprinde toate tipurile de pardoseli ferm și rapid.În Curs De Brevetare. ★Caracteristică De Design.Acest produs poate fi ușor lipite sub orice covor.Partea dinspre podea caracteristici mici de aspirație porii.Acești pori utiliza VID TECH caracteristică în care ori de câte ori este aplicată o presiune din partea de sus, aerul scapă și creează o presiune joasă regiune în cupe.Aceasta produce un efect adeziv, care păstrează covor în loc.Nu Funcționează Pentru Covoare Pe Podea Cu Mochetă. ★Avantajele.Covor anti curling de prindere este mai mic de 1/10 inch grosime și umbră după instalarea.Tehnologia aspirație ferm lipeste de podea, fara a provoca semne sau daune, și prindere cu ușurință coji de pe podea.Este convenabil să se spele, ca nu va trebui să-l separe de covor de curățare.Covor bandă adaugă un plus de confort în picioare datorită ușor bouncy natura tehnologia aspirație. ★Componente.Acest pachet include 12 piese.Fiecare piesă este pătrat, în scopul de a mări suprafața în contact cu podeaua.Care lasă bucatarie, baie, hol și mult mai sigure.Puteți chiar să le utilizeze în aer liber, pentru a preveni alunecarea și de a aplatiza colțuri. ★Un 1 AN Banii Înapoi însoțește acest produs.Acest lucru asigură că covor dumneavoastră rămâne în condiții de siguranță în loc, și ajută pentru a preveni accidentale alunecă și cade.Dacă nu sunteți mulțumit, trimite-ne un mesaj si va vom face o restituire, fără nici o întrebare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!