• Nuevo
17-Inch cu Trei Straturi de Plastic Cutie de Depozitare/trusa de scule/Cutie de Cusut Organizator, Multifuncțional Organizator și Portabil Manipulate de Stocare de Caz pentru Artă, Meșteșug și Cosmetice (Stil B)

17-Inch cu Trei Straturi de Plastic Cutie de Depozitare/trusa de scule/Cutie de Cusut Organizator, Multifuncțional Organizator și

clasificat:
RON 63.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

TREI STRATURI de DESIGN, UȘOR de ACCES : cutie de depozitare adoptă un strat de separare pas de proiectare, cu compartiment detașabil sloturi pentru carduri, trei straturi pentru a satisface nevoile de depozitare de diferite dimensiuni, clasificare clară, capac transparent, dintr-o privire, ușor pentru a ridica.CALITATE PREMIUM : caseta De depozitare realizate din material durabil de inalta calitate PP, greutate redusă și durată lungă de viață, Realizate din materiale ecologice, nu deformare, nu cracare, ușor de a clasifica, ușor de găsit, ușor de depozitat.Link-ul de piese de stilul B au fost modernizate pentru oțel inoxidabil pentru a asigura o durată de viață mai lungă.ROBUST ȘI DURABIL : instrumentele cutie organizer este conceput cu mat manere pentru a crește frecarea și pentru a evita mână alunecarea; Gros din oțel inoxidabil încuietori metalice sunt durabile și puternice; compartimentul este conectat la cutia organism prin a consolidat sprijinul bar și nituri.MULTI-FUNCȚIE : setul este potrivit pentru acasă reparații urgente, reparatii instalatii sanitare, electrician reparatii, reparatii mecanice, mașină de trunchiuri, birouri, etc.Cele mai bune cadouri pentru Ziua Tatălui,Ziua Recunoștinței și de Crăciun.DIMENSIUNI APROXIMATIVE : 17" L x 7" W x 7"H. Durabil instrumente de caz perfect pentru artă și meșteșug consumabile, instrumente, medicamente, trusă de cusut, cosmetice sau consumabile de pescuit.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!