• Nuevo
Mână Sanitizer Wipes de Boogie Servetele umede, fara Alcool, Hipoalergenic și Hidratante de Aloe, Boogie Servetelele pentru Adulți și Copii, 18 Pachete de 20 de ani (360 Total Servetele)

Mână Sanitizer Wipes de Boogie Servetele umede, fara Alcool, Hipoalergenic și Hidratante de Aloe, Boogie Servetelele pentru Adulți

clasificat:
RON 59.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

SERVETELE ANTIBACTERIENE : Servetele Antibacteriene, de Boogie Sterge, sterge mizeria, mizeria și bacteriile de pe mainile atunci cand apa si sapun nu sunt disponibile.FORMULA usoara CU INGREDIENTE ATENT : Nostru formula blanda nu contine alcool, hipoalergenic și a făcut cu aloe vera pentru a hidrata pielea, fără parabeni, sulfați și ftalați.CONVENABIL TAMPOANE pentru COPII : ștergeți Rapid departe murdărie, microbi și bacterii, cu un ușor și nedureros treceți cu nu-mizerie. 18 pachete de 20 de servetele fiecare (360 total servetele) poate fi aruncat în mașină, poseta sau geanta pentru viata de pe-the-go.PACHET RESIGILABIL : Moale servetele pachet resigilabil și perfect pentru a avea proaspete servetele antibacteriene la îndemână în fiecare zi.CU DRAGOSTE, DE la BOOGIE : Boogie brand a fost inventat de Mame pentru Mame cu speranța de a face parinti mai ușor (și mai curat!) pentru toată lumea.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!