• Nuevo
Diamant Truse de Pictura pentru Adulti-Floarea-soarelui Vopsea cu Diamante Rundă Completă de Foraj 5D Diamond Puncte Ambarcațiunile de Diamant Arta Kituri-pentru Home Decor de Perete și Adulți Copii DIY Cadou(Ai ane raza Mea de Soare 12 X 16 inch)

Diamant Truse de Pictura pentru Adulti-Floarea-soarelui Vopsea cu Diamante Rundă Completă de Foraj 5D Diamond Puncte Ambarcațiunile

clasificat:
RON 9.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【DIY Arta de Artizanat】 Finisare un DIY diamant pictura este un proces de a ajusta în mod constant vă și partajați-timp fericit cu familia sau prietenii.Acesta va fi îmbunătățit pentru un învățământ părinte-copil cooperare, atunci Când a finaliza acest diamant pictura cu copilul dumneavoastră.Și 5 D diamant pictura Poate ajuta să alunge anxietatea si calma starea ta de spirit, reduce stresul,pentru a Îmbunătăți concentrare, crește încrederea în sine, de a dezvolta rezistenta, etc. 【Panza si Diamant】 Noi modernizate diamant pictura este mare clar rezistent la apa pictura pe panza, nu este ușor să se plieze cu instrucțiuni detaliate și perfectă potrivire de culoare, simboluri și litere sunt foarte ușor de văzut și de citit.Diamante spumante, puternic de-a treia dimensiune; culoare Perfecta meci, wisseh pictura imagine vie, diamante va trimite cu 30% mai mult. 【Diamant Ait Kituri】DIY 5 D Diamant Pictura kituri Include : 1*Panza、1 kituri de Diamante Rotunde、1*Punct de diamant pen 、1*diamant tava、1*lut、10*auto-sigilare pungi.Panza Dimensiune : 15.7x11.8 inch, 30x40 cm.(Fara rama). 【Aplicabile Faptei 】 5 D Diamant pictura este perfect pentru a decora camera de zi, dormitor, birou, bar sau oriunde doriți pentru a se potrivi diferite stil de decorare.Este, de asemenea, un cadou ideal pentru prieteni și copii la naștere, Halloween, Crăciun și alte sărbători. 【Pașii pentru Utilizare】1. Deschideți cutia și verificați diamant elaboreze instrumente speciale. 2. Vezi diamantul de culoare, aranjate în ordine de codificare. 3. Se aplică o cantitate adecvată de diamant adeziv pen, stick corespunzătoare diamant. 4. În funcție de codul de culoare corespunzător stick diamant pe corespunzătoare panza. 5. Atunci când va fi finalizat, utilizați o carte grea sau de mână să apăsați diamante pentru a se asigura că este puterea.Sfaturi : Dacă aveți orice lipsă culori Diamant sau deteriorat accesorii, vă rugăm să ne contactați.Culoare : Diamond pictura floarea-soarelui.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!