• Nuevo
Sunnytech Aer Cald Motorul Stirling Motor Model Jucărie de Învățământ Generator de energie Electrică cu LED-uri Colorate SC (SC004)

Sunnytech Aer Cald Motorul Stirling Motor Model Jucărie de Învățământ Generator de energie Electrică cu LED-uri Colorate SC (SC004)

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DIY INSTALARE LED-uri MULTICOLORE -motorul stirling echipat cu un LED multicolor, instalați-l pe motorul de unul singur.Din cauza căldurii de alcool de înaltă calitate, motorul va alerga nebunește și de a crea energie electrică.Puterea va trece prin fir și conduce multicolor LED-uri de iluminat.E foarte interesant și plin de imaginație jucărie.EXTREM de BINE-a FĂCUT placa De jos este fabricat din aliaj de aluminiu periat, rafinat și frumos; rama este terminat cu CNC, care arată că sablare tratamentul este firma; Volanta cu aliaj de aluminiu; tijei din oțel inoxidabil de tăiere cu laser; cilindru de Încălzire pentru personalizat-a făcut materialul de sticlă groasă, pe termen lung, încălzire, fără presiune.în general modelul forma rafinat, o combinație de textură și de frumusețe;.OPERARE UȘOARĂ e amuzant sa vezi popoarelor arată și reacții atunci când se stoarce un pic de tras pentru acest motor Stirling.Lumina alcool arzător, lăsați-l să se încălzească cilindru de sticlă pentru 20 de secunde, și apoi dă roată o împinge ușor, acesta va rula ca un farmec.Toți oaspeții dumneavoastră vreau să știu ce s-a întâmplat, de spargere a gheții succes.Ce-o minunată jucărie!.Acest motor stirling conceput rezonabil și compact.Poți să-l aducă acasă, la școală birou cu convenabil în geantă.Caracteristici : .Model : SC004. Viteza : 1300 la 1500 RPM.Dimensiune : 155*80*90 mm/ 6.10 * 3.15* 3.54 în.Material : Oțel,cupru și Aluminium.Net Greutate : 471.4 g/ 1.04 lb.Culoare : argintiu (nu negru).Lista de ambalare : Motor x1, Lampă de Alcool x1, tub de Rezervă x1, LED-uri Multicolore x1, O bandă Transportoare.Notă : . 1.Nu atingeți coapte tub de testare și de metal conectate la acesta, astfel încât să nu arde. 2.Potrivit pentru mai mult de 8 ani, 8 ani trebuie să funcționeze sub tutela părinților.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!