• Nuevo
Sunnytech Aer Cald Motorul Stirling Motor Model Jucărie de Învățământ Generator de energie Electrică cu LED-uri Colorate SC (SC010)

Sunnytech Aer Cald Motorul Stirling Motor Model Jucărie de Învățământ Generator de energie Electrică cu LED-uri Colorate SC (SC010)

clasificat:
RON 99.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

DIY INSTALARE LED-uri MULTICOLORE -motorul stirling echipat cu un LED multicolor, instalați-l pe motorul de unul singur.Din cauza căldurii de alcool de înaltă calitate, motorul va alerga nebunește și de a crea energie electrică.Puterea va trece prin fir și conduce multicolor LED-uri de iluminat.E foarte interesant și plin de imaginație jucărie.EXTREM de BINE-a FĂCUT placa De jos este fabricat din aliaj de aluminiu periat, rafinat și frumos; rama este terminat cu CNC, care arată că sablare tratamentul este firma; Volanta cu aliaj de aluminiu; tijei din oțel inoxidabil de tăiere cu laser; cilindru de Încălzire pentru personalizat-a făcut materialul de sticlă groasă, pe termen lung, încălzire, fără presiune.în general modelul forma rafinat, o combinație de textură și de frumusețe;.OPERARE UȘOARĂ pistonului 15mm/0,59 in; viteza de aproximativ 1700 rândul său, focul poate crește crește;.Material : Aluminiu, oțel inoxidabil, glass.Net Greutate : 454 g/1.00 lb.culoare : argintiu (nu negru).Lista De Ambalare : . *Motor x1. *Lampă de alcool x1. *Tub de rezervă x1. *LED-uri multicolore x1.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!