• Nuevo
Suport pantofi pentru Entryway, 5-Nivel de Rafturi Organizator Pantofi de Stocare cu Umbrela Suport Cadru Metalic Pantofi Suport de Stocare pentru Debara, Camera de zi, Hol, Ușă, Cadru Metalic (Spălat Gri)

Suport pantofi pentru Entryway, 5-Nivel de Rafturi Organizator Pantofi de Stocare cu Umbrela Suport Cadru Metalic Pantofi Suport

clasificat:
RON 106.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

✅Grijuliu : Proiectat cu umbrela titularul funcției, atunci când nu doriți să luați o umbrelă umed acasă și umed pe podea într-o zi ploioasă, echipat detasabila umbrela titularul tava este o alegere bună pentru tine, este, de asemenea, poate fi folosit pentru a stoca bastoane sau bastoane.În Plus, fiecare dintre ochiuri de plasă din metal pot fi eliminate pentru a pune cizme sau alte lucruri înalte, care este mult mai user-friendly. ✅Puternic din punct de vedere Funcțional : Acest metal robust de raft nu pot fi utilizate numai ca un raft de pantofi pentru intrare, dar, de asemenea, ca un dulap de bucatarie, rafturi suplimentare în dulap, raft de depozitare, rack de afișare, etc. Puteți utiliza acest suport de pantofi pentru a plasa toate tipurile de elemente pe care le simți în formă, cum ar fi cărți, albume foto, ghivece cu plante.Potrivit pentru hol, birou, dormitor, dormitor, etc. ✅Ordonat Intrare : Obtinerea acestui pantof organizator de stocare, acum nu mai pantof piloți.Patru ochiuri rafturi găzdui 12-16 perechi de pantofi și să-ți dau un elegant ușă.Gros de sus de bord din lemn este perfect pentru saci, pălării, poșete, chei, decoratiuni. ✅Rafinat s mai multe, tava de scurgere poate preveni picături de ploaie pe pământ și uda podea si covor.Acest suport pantofi este construit prin premium metal și selectat pal, au o mai mare capacitate de asumare și lărgit și gros cadru metalic face raft de pantofi mai stabil și durabil.Și cu precizie de pre-forate gauri pe partea rame, puteți instala ochiurilor de plasă de metal raft, fie plat sau în unghi doriți.Acest raft este perfect pentru a fi folosit ca un raft de pantofi, dormitor sau birou, raft de depozitare, carte de rack, rack de afișare și etc. Potrivit pentru dvs. de intrare, hol, dormitor, dormitor, antreu, etc.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!