• Nuevo
Samodra Chiuveta Dozator de Săpun, Metal Cap de Pompă Lichid, Lotiune de Blat Bucatarie Baie Dozator de Săpun cu 17 OZ Sticla PET (Chrome)

Samodra Chiuveta Dozator de Săpun, Metal Cap de Pompă Lichid, Lotiune de Blat Bucatarie Baie Dozator de Săpun cu 17 OZ Sticla PET

clasificat:
RON 124.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

❤CONSTRUIT PENTRU a DURA-Rezistent alamă solidă construcție cap de pompa cu plastic PE sticla, este rezistent la acizi si coroziune si durabil și finisaj Cromat este usor de curatat. ❤DEASUPRA TEJGHELEI RE-UMPLE dozator De săpun pentru chiuveta de bucatarie înlocuirea cu pull-out detașabil capul pompei face reumplerea aceasta chiuveta dozator de săpun o îngheța.Nu mai mult târându-se sub chiuveta. ❤UȘOR PENTRU a POMPA .. Acest dozator de sapun are un 3-inch duza care ajunge deasupra chiuvetei, cu capul pompei se rotește 360 de grade.Puteți pompa și de ieșire o cantitate adecvată de săpun cu ușurință.Nu există nici o scurgere, bloca sau gem, atunci când apăsați pentru săpun. ❤Mai MARE VOLUM-dozator De săpun pentru chiuveta de bucatarie are capacitate mare (17 oz) sticla, 3" duza.Detergentul de vase poate fi pompat în chiuvetă fabricate cu materiale de calitate funcționează ca un dozator de săpun sau ca o lotiune de distribuitor. ❤GARANȚIE ȘI SUPORT TEHNIC oferim produse cu garanție de viață limitată.Dacă aveți orice nemulțumire cu chiuveta dozator de săpun, doar ne un mesaj prin în orice moment!.Mai buna Alegere pentru o Viață Mai bună!Îmbunătățiți-vă camera bucatarie cu acest Elegant Dozator de Săpun Set !!.Samodra folosește cele mai bune componente de calitate, fiecare dintre bucătărie dozator de săpun pompe sunt făcute să dureze.Nu există nici cheag, nici o scurgere și lăsați-vă departe de frustrat.Adauga un aspect modern bucătăriei cu Samodra dozator de sapun lichid.Său elegant silueta îl face ideal pentru contemporani sau spații de tranziție.Simplu design modern coordonează bine cu orice robinet și chiuvetă stiluri, adăuga interes vizual pentru orice bucatarie si baie.Extrem de ușor de instalat în doar câteva minute scurte.Nu este nevoie de unelte!Capul acestui Blat Lichid Chiuveta de Bucatarie Dozator de Săpun liber se rotește la 360° astfel încât duza poate fi mutat din drum atunci când nu este în uz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!