• Nuevo
HUI NING Înlocuire Ceramice Dom Filtru de Apa pentru Blat,de uz Casnic Găleată de Apă, Apă rece Sisteme de Filtrare de Apă Ulcior (Cu Minerale Margele /2 BUC)

HUI NING Înlocuire Ceramice Dom Filtru de Apa pentru Blat,de uz Casnic Găleată de Apă, Apă rece Sisteme de Filtrare de Apă Ulcior

clasificat:
RON 51.54

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【De Material : Diatomit Ceramice Sinterizate】 corpul principal este realizat din sinterizate 100% naturale, diatomit,nu conține produse chimice de sinteză material, are excelente de înaltă temperatură și presiune înaltă rezistență.Baza este fabricat din plastic BPA gratuit. 【Minerale bile Ceramice】 Departe-infraroșu bile ceramice sunt bogate in oligoelemente naturale, care pot promova creșterea și sănătatea celulelor vii.Se poate ioniza și de a ajuta a activa moleculele de apă în celulele umane și sânge, și de a promova metabolismul. 【】 DIMENSIUNE DIMENSIUNE a PORILOR de 0.2 la 0.5 microni.Scopul de filtrare a apei este de a elimina fizic particulele în suspensie în apă.Cea mai mică dimensiune a porilor, cu atât mai puțin poluanți. 【Aplicație : toate Sistemul de Apă】 Această Înlocuire Filtru pentru Apa sisteme de Filtrare ambele blat și apă a răcitorului de modele.Acesta poate fi, de asemenea, utilizat cu găleți de uz casnic sau alte rezervorul de apă spigot să DIY un sistem de filtrare a apei. 【De lucru : 1000 Litri sau 1 An】regulat curat, va dura 1 an, cu utilizarea de zi cu zi sau pentru prelucrarea a 1000 de litri de apă. 【100% Garanție de Satisfacție】Acest produs este acoperit de sub 60 de zile Banii Inapoi-Garanție și durata de Viață de Garanție pentru Suport Tehnic Gratuit. 【Pachetul include】Set de 2 Ceramice Dom Filtre.Stil : Cu Minerale Margele /2 BUC.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!