• Nuevo
Reglabil de Protecție Ochelari de protecție cu Folie de Clar în Jurul Obiectivului, Anti-Ceață și Rezistent la Zgârieturi Ochelari de Protecție (1, Albastru)

Reglabil de Protecție Ochelari de protecție cu Folie de Clar în Jurul Obiectivului, Anti-Ceață și Rezistent la Zgârieturi Ochelari

clasificat:
RON 152.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

CALITATE PREMIUM : Ușor și durabil ochelari de protecție pentru a proteja ochii împotriva șocurilor, praf, rumegus, nisip, particule și stropi.Înfășurați în jurul valorii de lentile asigură că sunt protejate la părțile laterale ale ochilor.VIZIUNE CLARĂ : Clar lentile din Policarbonat au o dublă anti-ceață și rezistent la zgârieturi acoperire pentru a asigura o vizibilitate excelentă în toate mediile.REGLABIL TEMPLE : Unul mărime se potrivește cele mai multe reglabilă cu brațele ochelarilor.Scurta sau lungi brațe de dorit pentru a obține cel mai confortabil se potrivesc.Nu proiectat pentru a se potrivi pe baza de prescriptie medicala ochelari.Conceput ca general folosiți ochelari de protecție. 100% SATISFACȚIE de GARANTARE - Cumpărare cu încredere!Suntem alaturi de produsele noastre și de a oferi un 30 zile banii înapoi de garantare, fără întrebări!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!