• Nuevo
Chiuveta uscător de haine Bucătărie Rulati fel de Mâncare de Uscare Raft Deasupra Chiuvetei Portabil Raft pentru Vase scurgătorul de Vase Detașabilă din Oțel Inoxidabil SUS304 Tub Pătrat fel de Mâncare de Uscare Rack (19.8x16.65)

Chiuveta uscător de haine Bucătărie Rulati fel de Mâncare de Uscare Raft Deasupra Chiuvetei Portabil Raft pentru Vase scurgătorul

clasificat:
RON 51.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Produs】 dimensiune : 19.8 "(L) x 16.65" (W) 18 oțel inoxidabil SUS304 distilare tuburi. 【】 Caracteristici : bucatarie picurator poate suporta 20 kg pentru uscare cani, farfurii, boluri, tacamuri si vase de deasupra chiuvetei, precum și fructe și legume de spălare de masă, și dezghețarea alimentelor congelate.Atunci când nu este în uz, roll-l pentru a economisi spațiu în bucătărie. 【Rezistent la căldură】 : Antena uscător de raft este termice rezistente (până la 400°F) și poate fi folosit ca o pirostrie mat pe blatul fierbinte pentru oale si tigai sau ca organizator. 【Materiale de înaltă calitate】 : tub Pătrat este făcut de 304 oțel inoxidabil de calitate alimentară, rezistent la rugină, durabil.Grad alimentar non alunecare gel de siliciu este utilizat pe ambele părți, ceea ce este stabil, puternic de adsorbție și fără alunecare. 【Ușor de curățat】 : pune asta chiuveta raft in masina de spalat vase sau doar spălați-l sub robinetul de apă, apoi uscarea cu aer.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!