• Nuevo
Efivs Arte Artificiala Rosu Boabe,8 Pack Holly Crăciun fructe de Padure Tulpini pentru Pomul de Crăciun Decoratiuni, Artizanat, de Vacanță și Decor Acasă (roșu)

Efivs Arte Artificiala Rosu Boabe,8 Pack Holly Crăciun fructe de Padure Tulpini pentru Pomul de Crăciun Decoratiuni, Artizanat, de

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

8 individual de fructe de padure rosii stem pentru decorațiuni pentru bradul de Crăciun, vacanță, acasă, petrecere, nunta Ornamente.Puteți răsuci rotund ghirlande sau sucursale de pe pomul de Crăciun.Dimensiune : Unul dintre artificiale holly berry alege lungimea totală este de 30 CM/11.8 Inch,erery diametrul de boabe este de 8mm/0.3 inch.Material : Artificiala de fructe de padure rosii sunt realizate de înaltă calitate de mătase ,sârmă de fier, o minge de spumă; Aceste roșu holly fructe de padure este luminos și frumos.Pachetul include 8 boabe de tulpini.Polistiren boabe rotunde sunt înclinate și acoperite cu un lac lucios roșu de acoperire,arata ca real, holly fructe de padure, firul este bine de siguranțe grosime de sârmă, se poate răsuci în jurul trata saci, infrumuseteaza carduri, sau se aplică pentru manoperă și meserii DIY, de favoarea nunta, flori artificiale, decoratiuni petrecere, foto elemente de recuzită, DIY berry coroană de flori.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!