• Nuevo
Spațiu, Planetă Autocolante de Perete pentru Camera Copii,Copilul și Copilul Cameră Decalcomanii de Perete,Drăguț Perete Decal Decor pentru Camera Baieti,Fete,Grădiniță,loc de Joacă,sală de Clasă,la Școală.

Spațiu, Planetă Autocolante de Perete pentru Camera Copii,Copilul și Copilul Cameră Decalcomanii de Perete,Drăguț Perete Decal Decor

clasificat:
RON 21.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

1 , Spațiu Minunat Planeta camera copii autocolante de perete : drăguț Nostru sistem solar decalcomanii de perete sunt perfect pentru fete și băieți în cameră.Aceste copii de perete camera de arte sunt potrivite pentru dormitor, camera de joaca, camera de zi, camera pepinieră, grădiniță, școală, clasă, etc. 2 , Aplicabile suprafete : planeta perete decal funcționează pe cele mai netede, plane, uscate și fără praf suprafețele, inclusiv usi, pereti, ferestre,dulap și mai mult;Nu este Potrivit pentru Suprafete Dure. 3 , este ușor de utilizat, doar coji de fructe și stick-ul.Sfaturi : Pentru a preveni curling după lipirea, pune planeta autocolante în greutate și de a le aplatiza,ultima curat peretele neted înainte de utilizare. 4 , Pachetul include : vei primi 2 foi de spațiu autocolante de perete, și fiecare foaie de măsuri cu privire la 35.4 x 11.8 cm,Spațiu autocolante de perete sunt realizate din PVC,fără gust,sigure și durabile, cu modele clare și culori luminoase. 5 , copilul Nostru, cameră de autocolante de perete sunt mai mari, dacă doriți pentru a obține o perfectă effectdecorative efect,va Rog 2 oameni vin împreună pentru a lipi planeta perete decal. 1 , Utilizați aceste planeta drăguț autocolante de perete pentru a decora camera copilului tau.Fiecare copil este curios despre spațiu.Ele sunt perfect pentru fete și băieți în cameră.Aceste camera pentru copii decor de perete sunt potrivite pentru dormitor, camera de joaca, camera de zi, camera pepinieră, grădiniță, școală, clasă, etc. 2 , autocolante de perete pot fi aplicate ca camera pentru copii, decoratiuni de perete, cadouri, dau mai multă distracție pentru copii.3 , sistem Solar de perete decal funcționează pe cele mai netede, plane, uscate și fără praf suprafețele, inclusiv pereti, usi, ferestre, mobilier dulap și mai mult; SFATURI : vă Rugăm să curățați perete neted înainte de a utiliza.4 , decalcomanii de perete nu sunt potrivite pentru dur, umed, praf, pereții, și va cădea după ce a fost lipit.5 , este ușor de utilizat, doar coaja de vinil suport, apoi puneți-l în orice loc doriți.Noastre autocolante de perete sunt mai mari, dacă doriți pentru a obține o perfectă effectdecorative efect,va Rog 2 oameni vin împreună pentru a lipi planeta perete decal.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!