• Nuevo
Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare, 1 Rola, cu Dispenser, 1.88 x 22.2 Metri, 1.5 Core, Mare pentru Ambalare, Transport si Miscare, Clar (142)

Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare, 1 Rola, cu Dispenser, 1.88 x 22.2 Metri, 1.5 Core, Mare pentru Ambalare, Transport si

clasificat:
RON 106.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Vândut ca 6/Pachet.În general Banda Dimensiuni : 1.88"W x 22.2 metri. 40 X mai puternic decât acrilic benzi (în aderență la forfecare a deține putere, comparativ cu benzi acrilice pe baza ASTM D3654 B).Grele de ambalare și de transport maritim banda pentru transport și se deplasează de un sprijin Clar și instant aderenta.Puternic, durabil fără solvent adeziv topit la cald cu 3.1 mil grosime sigilii și protejează 6 role per Pachet 30 lbs.per inch rezistență la tracțiune Îndeplinește U. S. Postal reglementări pentru pachete standard Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare oferă excelente deține puterea de grele de ambalare și de transport maritim.Mai puternic grele banda de ambalare este ideal pentru ambalare și expediere pachete grele.Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare 142 este super puternic bandă.Noastre extreme banda de ambalare este ideal pentru transport grele pachete și cutii.În general Banda Dimensiuni : 1.88 W x 22.2 metri. 40 X mai puternic decât acrilic benzi (în aderență la forfecare a deține putere, comparativ cu benzi acrilice pe baza ASTM D3654 B).Grele de ambalare și de transport maritim banda pentru transport și se deplasează.O susținere clară și instant aderenta.Puternic, durabil fără solvent adeziv topit la cald cu 3.1 mil grosime sigilii și protejează. 6 role per Pachet. 30 lbs.per inch rezistență la tracțiune.Îndeplinește U. S. Postal reglementări pentru pachete standard.Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare oferă excelente deține puterea de grele de ambalare și de transport maritim.Formulat pentru a ocupa largă de temperaturi, de la 40 de grade la 120 de grade.Puternic sigiliu pe cutie toate tipurile, inclusiv hard-a-stick-100% reciclate cutii.Puternic, durabil fără solvent adeziv topit la cald a sigiliilor și protejează.Eliberarea de acoperire relaxați-vă ușor.Include reîncărcabile dozator cu toamna-file din spate pentru a asigura banda nu cad din nou pe rola.Include reîncărcabile dozator cu toamna-file din spate pentru a asigura banda nu cad din nou pe rola.Făcut în statele UNITE ale americii la nivel global cu surse materiale.Sigilii cusături cu o bandă atât de cutii rămâne închis Scotch Grele de Transport Banda de Ambalare este cel mai puternic clar bandă Scotch-ul de Brand face.Cu acest super-puternic bandă, chiar și cele mai grele pachete pot rezista la manipularea dură.Scotch este un grele banda de ambalare, care este mare pentru transport cutii, cutii de mișcare și protejarea plicuri.Extreme banda de ambalare funcționează bine atunci când ești livrare de bunuri sau doresc să protejeze în mișcare consumabile prin consolidarea colțuri de cutii de carton.Aceasta include 6 role de bandă; fiecare rolă este de 1.88 de 22 yds.Această grele banda de ambalare are o rezistență la tracțiune de 30 lbs.per inch, cu o 3.1 mil grosime.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!