• Nuevo
Banda față-Verso Grele,Multifuncțional Lavabil si Detasabil Traceless Clar Bandă de Montaj Adeziv Gel de Bandă,pentru a Repara Covor Rama Foto Poster de uz Casnic (16.50 FT/5M)

Banda față-Verso Grele,Multifuncțional Lavabil si Detasabil Traceless Clar Bandă de Montaj Adeziv Gel de Bandă,pentru a Repara Covor

clasificat:
RON 29.94

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Multifuncțional Bandă noastre transparente benzi adezive sunt foarte puternice, durabile, detașabil, traceless, și cu nici un reziduu.Acest super-bandă adezivă funcționează perfect în intervalul de temperatură de la -16 C(0 F) sau 62 C(150 F), care poate stoca până la 1 KG (2.2 KG) pe o suprafață netedă.Traceless Demontabil Bandă dublă față-verso bandă transparentă este ușor pentru a elimina și nu va deteriora peretii sau suprafețe cu nici un reziduu sau lipici stânga.????Vă rugăm să Rețineți : Noi nu sugerăm să utilizați-l pe perete șubred, pentru a evita provocând suprafața peretelui să cadă.Nu este potrivit pentru Vopsea Suprafață de Perete.Ușor De Utilizat - banda este durabil cu stricte de testare a calității.Ușor de tăiat la orice dimensiune si lungime vrei tu! (Notă : Foarfeca nu este inclus).Bandă dublu adezivă - Acoperite cu adeziv pe ambele părți pentru agățat ușor, Robust și durabil, transparent, ușor pentru a elimina.Necesități Bandă adezivă în Viața de zi cu Zi - Perfect pentru bucătărie de uz casnic uz industrial, cum ar fi sticla, metal, plastic, faianta, woodcare muntele, cadru de imagine, mașină de gel tampoane, bandă covor, cârlig, patch-uri decorative, și mai mult!.Acest cristal clar alternativă la unghii si elemente de fixare clar bandă se pot lipi pe aproape orice suprafață netedă, curată și suprafață non-poros și să rămână acolo, care poate stoca până la 1 KG (2.2 KG) pe o suprafață netedă.Banda dublu fețe este acoperită cu adeziv pe ambele părți pentru agățat ușor, Robust și durabil, transparent, lavabil, ușor pentru a elimina. 1.Înainte de utilizare, vă Rugăm să asigurați-vă că suprafața de contact a benzii adezive este netedă, curată și uscată.După lipirea, este mai bine pentru tine să apăsați pe element pentru 5 secunde pentru a obține o mai bună efect adeziv. 2.Nu utilizați această casetă pictat pe pereți, pereții dur, pudrat pereti, suprafete umede, suprafețe denivelate, sau suprafețe care sunt ușor să se rupă de pe tapet.Când banda față-verso este foarte lipicios, utilizarea necorespunzătoare poate cauza deteriorarea suprafeței. 3.Dacă vrei să repari lucrurile pe verticală pentru o lungă perioadă de timp, aveți nevoie pentru a utiliza mai multe casete.Mai grele și mai mare element este(mai puțin de 1kg/2.2 lb), mai multe bandă care aveți nevoie pentru a utiliza. 4.Ușor pentru a elimina : Utilizarea de aer cald de la un uscător de păr să se înmoaie bandă dublu adezivă, astfel încât să poată fi ușor de îndepărtat de pe obiect.Folosiți un obiect ascuțit pentru a coaja de pe banda. 5.Banda poate ține obiecte de pana la 1kg(2.2 lb) pe suprafața netedă.Evitați să utilizați această casetă de grele sau lucruri valoroase.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!