• Nuevo
X-Factor Copii Gimnastica Bara de 2x6 w Rufe Mat sală de Gimnastică Junglă Orizontală Kip Bar Junior Formare Înălțime Reglabilă Copii Barele Rabatabile de a Urca Turn Bar Echilibru Asimetric Bar, loc de Joaca (Violet)

X-Factor Copii Gimnastica Bara de 2x6 w Rufe Mat sală de Gimnastică Junglă Orizontală Kip Bar Junior Formare Înălțime Reglabilă Copii

clasificat:
RON 187.60

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Comenzile vor fi expediate în două cutii separat, 1 Cutie va include sală de Gimnastică, Box numărul 2 va include Saltea.Final Copil de Gimnastică sală de Gimnastică Junglă proiectate pentru activități de fitness : Agățat, Batante, Alpinism, pentru a dezvolta coordonarea și de a consolida corpul și de bază!. [Puternic și Robust] : Frumos concepute, Realizate de robust din țeavă de oțel cu o Rugina Dovada Pulbere de sosire pentru a preveni rugina pe cadru, cu Grele podea Reglabile egalizatoare, Ori-măsură pentru depozitare ușoară!. [4 Reglabile pe Inaltime Niveluri] : (52 inch, 46, 41 și 36 inch). [În condiții de siguranță & Portable] Proiectate pentru Interior si Exterior, durabil și stabil, permanent gratuit, nu necesită înșurubare la podea!.Suportă până la 40 KG (90 Kg) Grele Cadru Robust cu doua rundă de bază socluri, cu 4 alunecare rezistente din cauciuc podea stabilizatori!.Final Copil de Gimnastică sală de Gimnastică Junglă proiectate pentru activități de fitness : Agățat, Batante, Alpinism, pentru a dezvolta coordonarea și de a consolida corpul și de bază!.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!