• Nuevo
Gresdent Trim Tragator Grele ranga Acasa Garnitura Gresie Instrument de Ștergere de Remodelare Podea din Lemn Plinta parchet Laminat Unghii Trăgând și Cheie Hex Instrument (Albastru)

Gresdent Trim Tragator Grele ranga Acasa Garnitura Gresie Instrument de Ștergere de Remodelare Podea din Lemn Plinta parchet Laminat

clasificat:
RON 35.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

【Ideal pentru Eliminarea】garnitura extractorul este conceput special pentru eliminarea în condiții de siguranță de gresie, plinte, parchet, geam ornamental,turnare, rame de uși, panouri ornamentale, și chiar cuie sau lipite blaturi, fără utilizarea de garnituri sau placa de distanțiere. 【Ușor Să Utilizați】Primul rând a elimina sau de a separa călăfătui că focile partea de sus de șipci prin tăiere cu un cuțit ascuțit, apoi se introduce extractorul de mai sus șipci și atingeți-l cu un ciocan sau ciocan de lemn; acesta va aluneca în spatele șipci.Trageți ușor pe instrument și șipci va ieși din perete. 【Material rezistent】 Realizate din carbon de înaltă calitate structurale de oțel tratat termic, este un foarte robust instrument care poate rezista la lovituri repetate și pot fi utilizate de peste si peste din nou.Confortabil material de silicon poate ajuta să țineți mânerul cu ușurință și de a proteja mâna de la un prejudiciu. 【Timp și Efort de Economisire】mai mare, plat suprafață de contact de pe puller se împrăștie forța pentru mai multe eficient de îndepărtare, făcând posibilă pentru a face munca mai mult cu mai puțin efort.17-gradul de pană centrul facilitează îndepărtarea tăiați și șipcile și prevenamage atât de echipare și pereți.p p. 【Instrument multifuncțional】Nu numai ca este final de ștergere și remodelare instrument, acesta poate fi de asemenea folosit ca un cui tragator si cheie hex pentru ajutor suplimentar.Fabricat de înaltă calitate de carbon structurale de oțel tratat termic, este un foarte robust instrument care poate rezista la lovituri repetate și pot fi utilizate de peste si peste din nou.Confortabil material de silicon poate ajuta să țineți mânerul cu ușurință și de a proteja mâna de la un prejudiciu.Mai mare, plat suprafață de contact de pe puller se împrăștie forța pentru mai multe eficient de îndepărtare, făcând posibilă pentru a face munca mai mult cu mai puțin efort.15-gradul de pană centrul facilitează îndepărtarea tăiați și șipcile și previne deteriorarea atât de echipare și pereți.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!