• Nuevo
Baseball Antrenor Leagăn Portabil de Baseball Instruire-Postul de Antrenor Leagăn cu Trepied Suport Fără Minge de Softball, Squash, Ping pong (Culoare : Negru, Dimensiune : Unul Mărime)

Baseball Antrenor Leagăn Portabil de Baseball Instruire-Postul de Antrenor Leagăn cu Trepied Suport Fără Minge de Softball, Squash,

clasificat:
RON 137.00

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Baseball sau softball antrenor leagăn conceput pentru a îmbunătăți bataie prin elaborarea coerentă de contact și bat mai repede viteza.Mai bine Swing - Dezvoltarea corespunzătoare mecanica leagăn pentru o mai mare coerență și de a spori coordonarea mana-ochi pentru solide contactul cu mingea.Durabil și Stabil - Durabilitate, trepied robust de construcție oferă stabilitate și se prăbușește pentru a lovi sau bataie.Convenabil pentru Bataie - Nu mai alungare, ridicarea, și resetarea bile pe tee!.Practica în mod Liber - Utilizați această singură persoană de baseball și softball ajutor de formare pe cont propriu timp, se poate practica oricând, oriunde, astfel încât să puteți efectua pe teren.Dimensiune : Unul Mărime | Culoare : Negru.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!