• Nuevo
Baie de Corp Perie cu Mâner Lung, Duș Corpul Exfoliere Perie, Exfoliere Blanda a Îmbunătăți Pielii de Sănătate și Frumusețe, Umed sau Uscat Periaj Back Scrubber (Roz)

Baie de Corp Perie cu Mâner Lung, Duș Corpul Exfoliere Perie, Exfoliere Blanda a Îmbunătăți Pielii de Sănătate și Frumusețe, Umed

clasificat:
RON 178.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

MULTIFUNCȚIONAL DUȘ PERIE moale peri din nylon perie,gros și moale peri exfoliere blanda a îmbunătăți pielii de sănătate.Perie burete,crearea de spuma catifelată care stimuleaza pielea.Mare pentru familia ta.De a ÎMBUNĂTĂȚI CONDIȚIILE de PIELE - perie de Baie pentru Celulita & Exfoliere, și eliminarea pielii moarte și toxine, freca și înmoaie pielea peste intreg corpul, pentru a îmbunătăți pielea ta de sănătate și frumusețe,promova în mod eficient circulația sângelui și de a lăsa pielea stralucitoare si neteda.UMED SAU USCAT PERIAJ - perie Uscată poate promova circulația sângelui și de a îmbunătăți sănătatea pielii.Acesta poate fi, de asemenea, înmuiate pentru a fi folosit ca organism perie pentru a elimina cutin, murdărie și moarte ale pielii.MÂNER ERGONOMIC - Firma și robust din plastic mâner lung perie cu design anti-alunecare face confortabil și mai ușor de utilizat.UȘOR PENTRU a STOCA și de IGIENĂ -duș perie de corp cu o gaură, după utilizare și atârnă să se usuce.Convenabil pentru a stoca pe un duș titularului sau atârnă pe un cârlig.Culoare : Roz.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!