• Nuevo
G Organic, Fructul Pasiunii, Bautura Sport Gatorade, Organice Hidratare, Certificat USDA Organic, 16.9 oz. Sticle (Pachet de 12)

G Organic, Fructul Pasiunii, Bautura Sport Gatorade, Organice Hidratare, Certificat USDA Organic, 16.9 oz. Sticle (Pachet de 12)

clasificat:
RON 35.76

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

G Organic ofera sportivilor un alimentarea opțiune care este certificat USDA organic, în timp ce încă oferind dovedit alimentare beneficii găsit în Gatorade Stingator de Sete.G Organic ajută pe sportivi să obțină performanțe de vârf în formare și de concurență prin furnizarea de sport de combustibil derivat din crescute organic de zahăr, care oferă din punct de vedere științific echilibrat de carbohidrați, electroliți și hidratare.G Organic are doar șapte ingrediente – apa, organic din trestie de zahăr, acid citric, organice, aroma naturala, sare de mare, citrat de sodiu și clorură de potasiu.Variety pack include de lamaie, capsuni si boabe amestecate arome (4 sticle de fiecare). 16.9 Uncie Sticle (Pachet de 12).Aroma Nume : Fructul Pasiunii | Model Nume : Beau G Organic are doar șapte ingrediente - apa, organic din trestie de zahăr, acid citric, organice, aroma naturala, sare de mare, citrat de sodiu și clorură de potasiu, în timp ce încă păstrând aceeași dovedit hidratarea și alimentarea beneficii de Gatorade Stingator de Sete.Formulat cu carbohidrati, cadavrele preferat sursă de energie, de la organic din trestie de zahăr.Fiecare portie contine un amestec de electroliți cu sare de mare pentru a ajuta sportivii să înlocuiască ceea ce se pierde în sudoare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!