• Nuevo
Galaxy A52 Caz cu Acoperire Camera,Galaxy A52 Slim Fit Subtiri Policarbonat cu Protecție Antișoc se Acoperă cu Slide Camera de Acoperire, Modernizate Caz pentru Samsung Galaxy A52 5G/4G (Negru)

Galaxy A52 Caz cu Acoperire Camera,Galaxy A52 Slim Fit Subtiri Policarbonat cu Protecție Antișoc se Acoperă cu Slide Camera de Acoperire,

clasificat:
RON 29.98

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Lentila camerei Slide Design : Glisați capacul de protecție a Lentilei protejeaza camera foto de pe Samsung Galaxy A52 5 G/4 G/A52s 5 G de coliziune și zgârieturi.Nu alunecarea între cursor și cazul, ușor să alunece fără slăbirea.Ultra-Thint ia o bătaie.Glisați Capacul Camerei pentru a proteja camera de zgarieturi, 0.2 mm a ridicat bezel pentru camera de protecție.Non-alunecare de baruri pe două părți, care vă permit să țineți telefonul ferm.Decupaje precise pentru acces facil la toate butoanele și caracteristici.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!