• Nuevo
250W Adult Bicicleta Electrica Pliabila pentru Adulti Ușor De 16 Inch Anvelope 36v Baterie cu Litiu Coada Moale Cadru Pliere Biciclete Electrice (Culoare : Alb)

250W Adult Bicicleta Electrica Pliabila pentru Adulti Ușor De 16 Inch Anvelope 36v Baterie cu Litiu Coada Moale Cadru Pliere Biciclete

clasificat:
RON 128.80

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

????【250 W motor】 : biciclete electrice este echipat cu un 250 W mare viteză cu motor fără perii, care oferă suficientă putere pentru naveta de zi cu zi.La biciclete electrice pot adapta la zăpadă/plaja condițiile de drum și a adăuga mai multă distracție la dumneavoastră călătorie!. ????【Cadru din Aliaj de aluminiu】 : electric bicicleta este un stil Cadru din Aliaj de Aluminiu, Blocare Mecanica Suspensie Fata Furca si Scaun Reglabil și Handbar, care meciuri diferite înălțime și stilul de echitatie pentru o mare experiență de echitatie. ????【3 Moduri de Lucru】:Ebike & bicicletă Asistată & bicicletă Normală.puteți alege asistență electric de putere în funcție de nevoile dumneavoastră.Puteți adăuga o explozie de viteză cu accelerație, care este ideal pentru trăgând departe de lumini de trafic.Combinarea a trei moduri ar fi o alegere mai bună. ????【 pliabil și ușor de transportat】se Potriveste in portbagajul mai touring cars.Ciclism pentru a viziona jocuri și concerte, de asemenea, poate ajuta să evitați blocajele de trafic și să ajungă la destinație rapid.În timpul sărbătorilor, excursii cu bicicleta, cu prietenii sau cu familia sunt, de asemenea, o plăcere. ????【Serviciu】 : Aceasta bicicleta ajunge 85% asamblat.Nu este greu pentru a termina aseembly de unul singur.Dacă aveți probleme cu privire la produs, vă rugăm să ne contactați cât mai curând veți primi pachetul.Vom afla motivul și vă va oferi cele mai bune soluții.Culoare : Alb.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!