• Nuevo
Nicetree 6 Led-uri de Bijuterii Dulap Organizator, Perete/Ușă Montat în Bijuterii Dulap cu Oglindă de Lungime Completă, de Capacitate mai Mare, Oglindă, (Rustic Maro)

Nicetree 6 Led-uri de Bijuterii Dulap Organizator, Perete/Ușă Montat în Bijuterii Dulap cu Oglindă de Lungime Completă, de Capacitate

clasificat:
RON 133.40

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

BIJUTERII ORGANIZATE : Nicetree bijuterii dulap este special conceput pentru a ajuta la o mai bună păstrare obiecte de valoare și de a păstra toate dvs. de cercei, bratari, lanturi, inele, ceasuri organizat și pentru a preveni-le de la obtinerea încurcat.Acest hotel elegant de piesa de mobilier are 40 de găurile pentru cercei/75 cercel sloturi/60 inel sloturi/22 colier cârlige/3 tije agățat.AUTO-ON LED LUMINI : LED-ul se adaugă lux și elegant pentru acest cabinet, când deschide ușa, lumina se va aprinde automat pentru a face bijuterii mai stralucind afișate.Moale lumini albastre să te descurci mai bine selectați accesorii pe timp de noapte.Ca o femeie, ne simțim foarte multumit pentru a vedea toate bijuteriile pe care le avem. 2-ÎN-1 de DESIGN : Nu numai o bijuterie cabinet de organizator, dar, de asemenea, o oglindă de lungime completă, care vă oferă o cap-la-n picioare de vedere al tinutei tale! 40" H 12" W oglindă acceptă să poarte bijuterii sau verificați machiaj uită-te înainte de a ieși sau de a participa la eveniment.DECHABLE CERCEL CADRU : cercel cadru este conceput cu două magnetic care să puteți deschide cercel cadru din partea dreapta pentru a pune sau de a lua cercei, nu aveți nevoie să vă faceți griji greu de pus cercei și alte bijuterii dulapuri.PERETE e mai mult, toate produsele noastre sunt user-friendly, cu caracter de ușor de asamblat.Deasupra Ușii, Montat pe Perete sau de sine stătător, alege una care ti se potriveste cel mai mult!.De încredere de milioane de euro, Nicetree pentru bijuterii frumoase de stocare.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!