• Nuevo
6 Pack Shredder Ulei, 12 oz. Sticla w/Extensie Duza de FELLOWES (Catalog Categorie: Echipamente de Birou si Echipamente Consumabile / Tocătoare)

6 Pack Shredder Ulei, 12 oz. Sticla w/Extensie Duza de FELLOWES (Catalog Categorie: Echipamente de Birou si Echipamente Consumabile

clasificat:
RON 160.20

Suma
Într-o formă accesibilă la încărcare

Lubrifiant păstrează shredder rulează la performanțe de vârf de către condiționat tăietori și prelungirea duratei de viață a shredder.Pentru cele mai bune rezultate, ulei tocător de fiecare dată când goliți coșul de gunoi sau un minim de două ori pe lună.Shredder lubrifiant păstrează shredder rulează la performanțe de vârf de către condiționat tăietori și prelungirea duratei de viață a shredder.Pentru cele mai bune rezultate, ulei tocător de fiecare dată când goliți coșul de gunoi sau un minim de două ori pe lună.Capacitate (Volum) : 12 oz; Ambalare : Flacon.

Proprietățile

Și cumpărătorii aleg

Informații de intrări

Miráis the best propositions, sin gastar time the search. Totul într-o suscripție. Trabajamos para usted y abastecemos la cualidad altísima para nuestros compradores. ¡Gocen de las compras en el Internet într-un nivel nou!